Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο: Γίνε Εκπαιδευτής Διά Βίου Μάθησης με το Νέο Πρότυπο

- Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

20 Φεβ 2024 18:00 20 Φεβ 2024 19:00
Ελληνικά
1 ώρες ( 1 ημέρα )
Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο: Γίνε Εκπαιδευτής Διά Βίου Μάθησης με το Νέο Πρότυπο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καριέρα σας και να εξελιχθείτε σε Εκπαιδευτή Διά Βίου Μάθησης; Το ATI Seminar σε συνεργασία με την Λία Καλλίδου-Έλληνα, διοργανώνει ένα μοναδικό δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο που θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στην απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων.
  • Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εξερευνήσετε τις βασικές έννοιες του Νέου Προτύπου για την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη σημασία της πιστοποίησης, τις εφαρμογές της στον επαγγελματικό χώρο και τα επόμενα βήματα μετά την εκπαίδευση. 
  • Αυτό το σεμινάριο αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία να αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση του πώς η πιστοποίηση μπορεί να ενισχύσει την καριέρα σας και να σας προετοιμάσει για τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας.
  • Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM, επιτρέποντας την αμεσότητα και την διαδραστικότητα ανάμεσα στους συμμετέχοντες και την εκπαιδεύτρια. Επιπλέον, θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις προς την κ. Καλλίδου-Έλληνα, CEO του ATI Seminar, ώστε να λάβετε άμεσες απαντήσεις σε όποιες απορίες μπορεί να έχετε.
  • Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η συμμετοχή θα καθοριστεί με βάση τη σειρά προτεραιότητας. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία! 
  • Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άπειρους και νέους εκπαιδευτές σε οποιοδήποτε θεματικό πεδίο ή στελέχη εταιρειών/οργανισμών που δεν έχουν εμπειρία στην εκπαίδευση και θέλουν να αποκτήσουν την πιστοποίηση του Εκπαιδευτή Δια Βίου Μάθησης.

Trainer's Information
Ευαγγελία Καλλίδου- Έλληνα - General Manager at ATI, Aviation & Tourism Institute

Η Λία Καλλίδου - Έλληνα με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στην πολιτική κοινωνιολογία από το London School of Economics (LSE), ασχολείται για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση ενηλίκων, εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε Δήμους, δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Είναι ίσως μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», με εκατοντάδες εκπαιδευόμενους στο ενεργητικό της, τους οποίους έχει οδηγήσει με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΑνΑΔ.

Την εμπιστεύονται πέρα από τους εκατοντάδες ιδιώτες, εταιρείες όπως η Deloitte, PWC, KPMG, CYTA, Ελληνική Τράπεζα, Αρτοποιεία Ζορπά, Βρετανική πρεσβεία κ.α. Η Λία στην πολύχρονη διαδρομή της στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, έχει ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως η εταιρική επικοινωνία (εσωτερική και εξωτερική), η εξυπηρέτηση πελατών/επιβατών, η διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, τα θέματα ισότητας στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης καθώς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό/διεθνές αλλά και τοπικό περιβάλλον με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Η Λία Καλλίδου - Έλληνα είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του ΑΤΙseminar.

Δωρεάν Σεμινάριο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 20 Φεβ 2024

Ώρα

18:00 - 19:00

Τοποθεσία:

ATI Seminar (Λευκωσία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο: Γίνε Εκπαιδευτής Διά Βίου Μάθησης με το Νέο Πρότυπο

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Εκπαιδευτής Δια Βίου Μάθησης (Επίπεδο 5) - Νέο Πρότυπο...

Το προσόν του 'Εκπαιδευτή Δια Βίου Μάθησης' πιστοποιείται κατόπιν αξιολόγησης των υποψηφίων με βάση το Σχήμα Πιστοποίησης που ανέπτυξε η ΑνΑΔ. Η νέα εξέταση θα ...

12/03/2024 09:00

98 ώρες (20 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Μικτή Εκπαίδευση