Certified Coaching & Mentoring Program-Ηγεσία μέσω Επαγγελματικής Καθοδήγησης

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

15 Μάιου 2023 09:00 13 Ιουν 2023 17:00
Ελληνικά
28 ώρες ( 4 μέρες )
Certified Coaching & Mentoring Program-Ηγεσία μέσω Επαγγελματικής Καθοδήγησης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ATI Seminar σε συνεργασία με την Bluesky International προσφέρει το Certified Coaching & Mentoring Program, το οποίο είναι πιστοποιημένο από European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Η Bluesky International με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες Executive Coaching σε εταιρικό, ομαδικό και ατομικό επίπεδο ανά το παγκόσμιο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό στο θέμα καθοδήγησης με στόχο την απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων καθοδήγησης (coaching) για μεγιστοποίηση της απόδοσης των ομάδων τους και βελτίωση της ηγετικής τους συμπεριφοράς.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα δικαιούνται να προχωρήσουν, αν το επιθυμούν, στην απόκτηση του EMC European Individual Accreditation(EIA) Foundation Level, με ετοιμασία επιπρόσθετης μελέτης και πρακτικής εξάσκησης.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  1. Να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες ενός αποτελεσματικού coach
  2. Να αποκτήσουν δεξιότητες καθοδήγησης μέσω εμπειρίας στη χρήση μοντέλων καθοδήγησης, εργαλείων και τεχνικών στην πράξη
  3. Να αναπτύξουν περαιτέρω δεξιότητες στην διαχείριση και επίτευξη ξεκάθαρων στόχων
  4. Να εμβαθύνουν στην προσωπική τους ανάπτυξη, διεύρυνση ορίων , την ενδυνάμωση και την αυτοπαρακίνηση
  5. Να ανταλλάξουν γνώσεις, ιδέες και εμπειρίες μέσω της δικτύωσης με στελέχη άλλων Εταιρειών

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Νέα ηγετικά στελέχη Εταιρειών και οργανισμών που επιθυμούν να υποκινήσουν την ομάδα τους και να επιτύχουν αποδοτικά και αποτελεσματικά τους στόχους τους,
  • Προϊσταμένους/ες και Επικεφαλής Τμημάτων Εταιρειών που επιθυμούν να υιοθετήσουν το coaching ως ηγετικό τους ρόλο,
  • Επικεφαλής και στελέχη Τμημάτων Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες του στην διαχείριση προσωπικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέθοδος και Χώρος Εκπαίδευσης: Το Σεμινάριο θα γίνει με τη μέθοδο της κατά πρόσωπο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις του ATI SEMINAR στη Λευκωσία

Το πρόγραμμα θα καλύψει τα πιο κάτω επιμέρους θέματα:

  • Κατανόηση καλών πρακτικών στο εργασιακό περιβάλλον
  • Βασικά μοντέλα και τεχνικές για επιτυχή καθοδήγηση στο εργασιακό περιβάλλον
  • Αποτελεσματικές δεξιότητες ενός επιτυχημένου καθοδηγητή

BONUS

  • Μετά το τέλος του συνολικού εκπαιδευτικού προγράμματος θα δοθεί Πιστοποιητικό Κατάρτισης στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα.
  • Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι πιστοποιημένο από το European Mentoring & Coaching Council (EMCC), European Quality Award (EQA) Foundation Level.
  • Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα δικαιούνται να προχωρήσουν, αν το επιθυμούν, στην απόκτηση του EMC European Individual Accreditation (EIA) Foundation Level, με ετοιμασία επιπρόσθετης μελέτης και πρακτικής εξάσκησης.


Συστήνεται η κάθε επιχείρηση να συμμετέχει με περισσότερα από ένα άτομα ώστε η ομάδα που θα λάβει μέρος να μπορέσει να εφαρμόσει τις εισηγήσεις και προτάσεις του εκπαιδευτή συμβούλου στο κάθε τμήμα της επιχείρησης.


Εκπαιδεύτρια: Λία Καλλίδου - Έλληνα

Η Λία Καλλίδου - Έλληνα με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στην πολιτική κοινωνιολογία από το London School of Economics (LSE), ασχολείται για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση ενηλίκων, εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε Δήμους, δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Είναι ίσως μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», με εκατοντάδες εκπαιδευόμενους στο ενεργητικό της, τους οποίους έχει οδηγήσει με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΑνΑΔ. Την εμπιστεύονται πέρα από τους εκατοντάδες ιδιώτες, εταιρείες όπως η Deloitte, PWC, KPMG, CYTA, Ελληνική Τράπεζα, Αρτοποιεία Ζορπά, Βρετανική πρεσβεία κ.α. Η Λία στην πολύχρονη διαδρομή της στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, έχει ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως η εταιρική επικοινωνία (εσωτερική και εξωτερική), η εξυπηρέτηση πελατών/επιβατών, η διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, τα θέματα ισότητας στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης καθώς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό/διεθνές αλλά και τοπικό περιβάλλον με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Η Λία Καλλίδου - Έλληνα είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του ΑΤΙseminar.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 476.00
  • € 180.50
  • € 474.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 0.00
  • € 180.50
  • € 950.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ειδικές τιμές σε μη δικαιούχους της επιχορήγησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 15 Μάιου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

ATI Seminar (Λευκωσία)

Τρίτη - 16 Μάιου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

ATI Seminar (Λευκωσία)

Δευτέρα - 12 Ιουν 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

ATI Seminar (Λευκωσία)

Τρίτη - 13 Ιουν 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

ATI Seminar (Λευκωσία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Certified Coaching & Mentoring Program-Ηγεσία μέσω Επαγγελματικής Καθοδήγησης

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Εκπαιδευτής Δια Βίου Μάθησης (Επίπεδο 5) - Νέο Πρότυπο...

Το προσόν του 'Εκπαιδευτή Δια Βίου Μάθησης' πιστοποιείται κατόπιν αξιολόγησης των υποψηφίων με βάση το Σχήμα Πιστοποίησης που ανέπτυξε η ΑνΑΔ. Η νέα εξέταση θα ...

02/04/2024 09:00

98 ώρες (20 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Μικτή Εκπαίδευση