Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Barista

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

10 Οκτ 2022 09:00 11 Οκτ 2022 17:00
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Barista

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καθώς η εκπαίδευση αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε επιχείρησης, οι επιχειρήσεις καφέ δεν αποτελούν εξαίρεση. Υπάρχουν περισσότερα για να γίνεις καλός barista από το να πας πίσω από ένα μπαρ και να μάθεις παρακολουθώντας. Ένα Εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης barista μπορεί να διασφαλίσει ότι όλα τα μέλη του προσωπικού σας είναι ικανά και με αυτοπεποίθηση. Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ενότητες Barista Skills, Brewing, Green Coffee, Sensory Skills και Roasting. Περιλαμβάνει επίσης υγιεινή και συντήρηση εξοπλισμού, καθώς και λήψη παραγγελίας και σερβίρισμα καφέ απευθείας στους πελάτες.

Μπορεί να υλοποιηθεί ως εταιρικό πρόγραμμα. Συμβουλευτείτε τους Έμπειρους Εκπαιδευτές μας για να σχεδιάσετε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα κατάρτισης barista, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτής 
Παναγιώτης Λένος

Ο Παναγιώτης Λένος, ένα άτομο με γνώσεις και εμπειρία, έχει Ανώτερο Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Ξενοδοχείων στο Πανεπιστήμιο του Orange Free State (Νότια Αφρική) και Introduction to hospitality Today με τον American Hotel & Motel Association (AH & LEI). Διαθέτει αρκετά επαγγελματικά προσόντα στη Φιλοξενία και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού με 23 χρόνια εμπειρίας στο F&B, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών διευθυντικών ρόλων, με επίκεντρο τη δημιουργία και την εφαρμογή διαφόρων επιχειρησιακών διαδικασιών και στρατηγικών. Κατά τα τελευταία 5 χρόνια, το πάθος του για ξενοδοχεία τον οδήγησε να αναλάβει διευθυντικούς ρόλους σε ξενοδοχεία Family, Adults Only & Boutique Hotels.

Ο Παναγιώτης έχει τιμηθεί με βραβεία όπως το «Inspirational Leadership Achievement Award» για μια κορυφαία ομάδα εστιατορίων και καφέ franchise, καθώς και με διεθνή αναγνώριση για την «τήρηση των ποιοτικών εμπορικών σημάτων» Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα και η Ολλανδία. Έχοντας τη δική του επιχείρηση για 12 χρόνια, κατάφερε επίσης να ανοίξει και να οργανώσει εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο.

Έχοντας εργαστεί σε μονάδες υψηλού προφίλ σε 2 ηπείρους (Κύπρος & Νότια Αφρική), παραμένει ένα άτομο που συνδυάζει εμπειρία και γνώση ενώ διαθέτει πραγματικό πάθος για την αριστεία των υπηρεσιών, εργάζεται στην HRD, σαν εκπαιδευτής του Κυπριακού Ινστιτούτου Φιλοξενίας (CHEI).

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 168.00
  • € 47.50
  • € 82.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 0.00
  • € 47.50
  • € 250.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 10 Οκτ 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Παναγιώτης Λένος

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τρίτη - 11 Οκτ 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Παναγιώτης Λένος

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Barista

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Barista...

Καθώς η εκπαίδευση αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε επιχείρησης, οι επιχειρήσεις καφέ δεν αποτελούν εξαίρεση. Υπάρχουν περισσότερα για να γίνεις καλός barista από...

10/10/2022 09:00

14 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Planning & Control of F&B Operations...

Αποτελεί μέρος του FOOD & BEVERAGE MANAGEMENT Specialization (Δίπλωμα ενός έτους)Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούνται γ...

02/11/2022 09:00

42 ώρες (12 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online

Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος...

ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ!Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εσ...

07/11/2022 09:00

14 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)