Integrating nutrition trends into menu creation

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Τέχνες/ Ευεξία/ Μόδα/ Sports

17 Ιαν 2024 09:00 19 Ιαν 2024 16:00 Columbia Hotel Academy
Αγγλικά
21 ώρες ( ημέρα )
Integrating nutrition trends into menu creation

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Basic principles of nutrition

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Diets, allergies, food intolerance, the effect of food, eating habits and health Nutritional values in menus, recipe writing, altering and adjusting recipes for special dietary requirements, reducing sugar and dairy alternatives –  Plant-Based Cuisine and Diet Current trends, innovations and healthy cuisine – origin of food, authenticity, seasonality, global flavours of the vegetarian food industry How to bring flavour in healthy dishes                                                         

By the end of this course participants will be able to understand and apply the following:

  • Basic information in nutrition and an understanding of how it relates to health in several contexts, especially in the kitchen.
  • Complement professional development in hospitality with knowledge about nutrition      
  • How nutrients are part of the daily meals and how they relate to our health  
  • How to improve the well being of our guests through food by cooking meals in a correct way  
  • A practical guide and approach of the nutritional factors, values and principals in the daily life of hospitality professionals and culinary arts.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Chefs

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 400.00
  • € 0.00
  • € 76.00
  • € 400.00
  • € 476.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

231 για άνεργους συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 17 Ιαν 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Πέμπτη - 18 Ιαν 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Παρασκευή - 19 Ιαν 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Integrating nutrition trends into menu creation

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
All about Fish...

Η γνώση των μαγειρικών τεχνικών είναι απαραίτητη όταν κάποιος εργάζεται στην κουζίνα, και έχει εντοπιστεί η ανάγκη οι εργαζόμενοι των Ξενοδοχείων και της Εστίασ...

19/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Meat (Beef)...

Η γνώση των μαγειρικών τεχνικών είναι απαραίτητη όταν κάποιος εργάζεται στην κουζίνα, και έχει εντοπιστεί η ανάγκη οι εργαζόμενοι των Ξενοδοχείων και της Εστίασ...

20/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Pasta...

Η γνώση των μαγειρικών τεχνικών είναι απαραίτητη όταν κάποιος εργάζεται στην κουζίνα, και έχει εντοπιστεί η ανάγκη οι εργαζόμενοι των Ξενοδοχείων και της Εστίασ...

21/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

New Trends in Sushi...

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Οι sushi chefs και οι επαγγελματίες της γαστρονομίας χρειάζεται να παραμένουν ενημερωμένοι σχετικά με τις εξελισσόμενες τεχνικές και τάσε...

22/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

F&B Service Standards – Intermediate...

The F&B Service Standards – Intermediate program develops the essential skills required to deliver consistent, professional, and guest-centred service. Grounded...

26/01/2026 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

F&B Service Standards – Advanced...

The F&B Service Standards – Advanced program is designed for experienced F&B professionals aiming to refine their service delivery to a higher level of sophisti...

29/01/2026 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy