H ξενοδοχειακή βιομηχανία του 2024: Τάσεις και προβλέψεις στο Cyprus Hotel Summit & Exhibition

calendar icon

12 Φεβρουαρίου 2024

⠀ -⠀ Ξενοδοχεία & Εστιατόρια
⠀ -⠀ Τουρισμός/Ξενοδοχεία/Τρόφιμα
H ξενοδοχειακή βιομηχανία του 2024: Τάσεις και προβλέψεις στο Cyprus Hotel Summit & Exhibition

Το ταξίδι της ξενοδοχειακής εμπειρίας άρχισε με ένα ζεστό κρεβάτι και πλούσιο πρωινό. Σήμερα, όμως, οι επισκέπτες αναζητούν κάτι περισσότερο από απλή φιλοξενία. Θέλουν εξατομικευμένες εμπειρίες, τεχνολογία που θα τους διευκολύνει και υπηρεσίες που θα τους αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Η ξενοδοχειακή τεχνολογία διεισδύει σε κάθε πτυχή της εμπειρίας των επισκεπτών. Από την εύκολη διαδικασία κράτησης δωματίου μέχρι την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, όμως, οι ξενοδόχοι αντιμετωπίζουν την πρόκληση να παραμένουν ενήμεροι και ευέλικτοι, σε μια αγορά που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Η ανάγκη για επενδύσεις σε τεχνολογία, εκπαίδευση προσωπικού και στρατηγικές ανάπτυξης είναι επιτακτική για το σήμερα αλλά και το αύριο.

Ποιες θα είναι λοιπόν οι μεγαλύτερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι ξενοδόχοι το 2024, ποιες oι τάσεις στην ξενοδοχειακή τεχνολογία επενδύσεις και πόσο σημαντικές θα είναι οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των εσόδων; Ερωτήματα που τέθηκαν ενώπιον ειδικών του Κλάδου από τον Antonio Casale, Director of Sales EMEA της Duetto και που θα προβληθούν μαζί με τις πολύτιμες βέβαια απαντήσεις στο 45ο Cyprus Hotel Summit & Exhibition που παρουσιάζει ο ΠΑΣΥΞΕ.

Ο Casale θα δώσει το παρών του στο πολυαναμενόμενο γεγονός και θα θέσει επί τάπητος τα βασικά ζητήματα που κάθε ξενοδόχος πρέπει να λαμβάνει υπόψη στους στρατηγικούς του σχεδιασμούς για το νέο έτος.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ


Από τον HRS Group στην Duetto

Ο Antonio Casale είναι ένας έμπειρος διευθυντής πωλήσεων με ισχυρό υπόβαθρο στην προώθηση της αύξησης των εσόδων και τη στρατηγική επιχειρηματική ανάπτυξη. Επί του παρόντος υπηρετεί ως Διευθυντής Πωλήσεων στη Duetto από τον Μάιο του 2022. Έχει διευθύνει με επιτυχία ομάδες πωλήσεων, έχει διαμορφώσει αποτελεσματικές στρατηγικές πωλήσεων και έχει διαπραγματευτεί με τους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς. Πριν από τον υφιστάμενο του ρόλο, είχε διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Ξενοδοχειακών Λύσεων για την Ιταλία και τη Μάλτα στον όμιλο HRS Group για περισσότερα από 13 χρόνια. Η τεχνογνωσία του Antonio επεκτείνεται στην ανάλυση της αγοράς, τη συμπεριφορά των καταναλωτών και την προώθηση των σχέσεων με τους πελάτες.

Ένα Συνέδριο ορόσημο

Διανύοντας ήδη την 45η χρονιά του, το Cyprus Hotel Summit & Exhibition αποτελεί αδιαμφησβήτητα το συνέδριο-ορόσημο στην Κύπρο γύρω από τον ξενοδοχειακό κλάδο και την φιλοξενία. Με το βλέμμα στο μέλλον, το Συνέδριο θα διερευνήσει τις βασικές τάσεις που διαμορφώνουν το τοπίο και τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας που είναι απαραίτητοι για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν τα ξενοδοχεία, σε ένα απρόβλεπτο και ραγδαία μεταλλασσόμενο περιβάλλον.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο City of Dreams Mediterranean, στη Λεμεσό. Εκεί, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μερικά γνωστά ονόματα του κλάδου, να εξερευνήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο.

Προσελκύοντας ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου από την Κύπρο και το εξωτερικό, το Συνέδριο θα περιλαμβάνει, ειδικότερα, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, όπου οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να εξερευνήσουν τα όσα προσφέρουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της φιλοξενίας.

Τελετή βράβευσης

Οι συμμετέχοντες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να παραστούν και στην πρώτη τελετή απονομής βραβείων, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του, το 45ο Hotel Summit & Exhibition θα τιμήσει βασικούς παράγοντες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς της.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, διευθύνοντες συμβούλους και στελέχη ξενοδοχείων και επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Από μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες έως boutique hotels, από παραδοσιακά πολυτελή ξενοδοχεία έως νεοφυείς επιχειρήσεις της Gen Z και εναλλακτικά θέρετρα, ο θεσμός υπόσχεται για άλλη μια φορά να αφήσει το στίγμα του στον συναρπαστικό κόσμο της φιλοξενίας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώShare: