Columbia Academy: Επιχορηγημένο Σεμινάριο για την Υγιεινή για Επιχειρήσεις Τροφίμων & Ποτών
23 Οκτωβρίου 2025

Η Columbia Hotel Academy παρουσιάζει ένα εξειδικευμένο μονοήμερο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με θέμα 'Υγιεινή για επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών', σχεδιασμένο για να ενισχύσει την ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης. Σε μια εποχή όπου οι απαιτήσεις των καταναλωτών, αλλά και των ελεγκτικών αρχών, αυξάνονται συνεχώς, η σωστή υγιεινή δεν αποτελεί απλώς νομική υποχρέωση, αλλά βασικό παράγοντα φήμης, επαγγελματισμού και επιχειρησιακής επιτυχίας.
Τι θα μάθουν οι συμμετέχοντες
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι επαγγελματίες του κλάδου θα κατανοήσουν σε βάθος τη σημασία των ορθών πρακτικών υγιεινής στην κουζίνα και στους χώρους εξυπηρέτησης, θα εξετάσουν τους βασικούς κινδύνους επιμόλυνσης και θα γνωρίσουν τα σύγχρονα πρότυπα καθαρισμού, απολύμανσης, αποθήκευσης και ελέγχου θερμοκρασιών. Μέσα από πραγματικά παραδείγματα, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες πρόληψης τροφιμογενών κινδύνων και ορθής διαχείρισης κρίσεων, με στόχο την απόλυτη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά και τοπικά πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.
20/11/2025 Σεμινάριο Columbia Hotel Academy: Υγιεινή για επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών (7 ώρες)
Το πρόγραμμα
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025, από 08:30 έως 16:45, στις εγκαταστάσεις της Columbia Hotel Academy. Η διάρκεια είναι 7 ώρες, ενώ για δικαιούχους της ΑνΑΔ το καθαρό κόστος συμμετοχής ανέρχεται μόλις στα €40. Για μη δικαιούχους, η τιμή διαμορφώνεται στα €180 + ΦΠΑ. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση, πρακτικές κατευθύνσεις και συζήτηση περιστατικών από την καθημερινότητα της κουζίνας και των επισιτιστικών τμημάτων.
Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ξενοδοχείων, εστιατορίων, catering, κουζίνας, ζαχαροπλαστικής, καφεστίασης, F&B managers αλλά και σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον ευρύτερο κλάδο της εστίασης.
Ο Εκπαιδευτής
Την εκπαίδευση συντονίζει ο Μιχάλης Μιχαήλ, έμπειρος επαγγελματίας στον επισιτιστικό κλάδο, με εξειδίκευση στα πρότυπα υγιεινής, στη λειτουργία κουζινών και στη διασφάλιση ποιότητας F&B.
Πληροφορίες & Εγγραφές
Επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.
Share:
Διαβάστε Επίσης
Τουρισμός/Ξενοδοχεία/Τρόφιμα
Booking.com: Οι 10 Ταξιδιωτικές Τάσεις που θα Κυριαρχήσουν το 2026
Οι κλασικές φόρμες διακοπών μπαίνουν στο συρτάρι: σύμφωνα με νέες προβλέψεις της Booking.com για το 2026...
26 Οκτωβρίου 2025
Ελληνικά
English
