Συγκρουστείτε με ΣΤΥΛ! Διαχειριστείτε Άψογα τις Διαφωνίες και Συγκρούσεις στον Εργασιακό Χώρο

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

23 Νοε 2022 09:00 23 Νοε 2022 16:30
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
Συγκρουστείτε με ΣΤΥΛ!  Διαχειριστείτε Άψογα τις Διαφωνίες και Συγκρούσεις στον Εργασιακό Χώρο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι συγκρούσεις και ο θυμός κατακλύζουν την καθημερινότητα μας και ειδικά σε ένα εργασιακό περιβάλλον που αποτελείτε από διαφορετικά άτομα είναι αναπόφευκτο. Πολύ συχνά οι συγκεκριμένες συμπεριφορές παγώνουν τις εργασιακές σχέσεις και μειώνουν την αποδοτικότητα των εργαζομένων.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο η συγκεκριμένη εκπαίδευση θεωρείται απαραίτητη καθώς όλα τα άτομα ανεξαρτήτως θέσης, χρειάζεται να κατέχουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους, τεχνικές και εργαλεία για να μπορούν να διαχειρίζονται άψογα συγκρούσεις, τσακωμούς και διαφωνίες που προκύπτουν.

«Πρόκειται για ένα από τα πιο Δημοφιλή σεμινάρια της Εταιρείας μας!»

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Έρχονται σε σύγκρουση με «ΣΤΥΛ»
  • Γνωρίζουν πώς να αντιδρούν όταν υπάρχει σύγκρουση / διαφωνία
  • Αναγνωρίζουν τους λόγους που προκύπτουν οι συγκρούσεις (κατανόηση για καλύτερη αντιμετώπιση)
  • Χειρίζονται άψογα τις συγκρούσεις και να χτίζουν σχέσεις αμοιβαίου οφέλους
  • Μειώσουν τις εντάσεις / διαφωνίες με τα άτομα που συνεργάζονται
  • Ξέρουν πώς να προλαβαίνουν τις συγκρουσιακές καταστάσεις
  • Μειώσουν τις συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο – Μέθοδοι και Τεχνικές
  • Εφαρμόζουν τρόπους αποφυγής μια σύγκρουσης – Βήματα Διαχείρισης
  • Αντιμετώπιση των συγκρούσεων βάση του φύλου
  • Εφαρμόζουν το Μοντέλο λύσεων των προβλημάτων
  • Αντιμετωπίζουν τις συγκρούσεις - Βήμα με βήμα Πρακτικοί τρόποι
  • Εφαρμόζουν το «Μυστικό» για την μείωση του θυμού
  • Δημιουργήσουν ένα πλάνο αποτελεσματικής διαχείρισης συγκρούσεων και διαφωνιών (απαραίτητο για το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Όλο το προσωπικό σε όλες τις βαθμίδες και θέσεις εργασίας (συμπεριλαμβανομένου και τμήματος HR).


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το εργαστήρι είναι δομημένο κατά τρόπο που για κάθε ενότητα / παρουσίαση δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εργαστούν ατομικά και ομαδικά σε ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης και υπόδηση ρόλων, για βέλτιστη κατανόηση των θεμάτων και πρακτική εξάσκηση τους.

Όλη η ύλη αλλά κυρίως οι μελέτες περίπτωσης και οι ασκήσεις βασίζονται σε εφαρμοσμένες στην πράξη μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές που έχει εφαρμόσει η Εκπαιδεύτρια η οποία είναι η πρώτη και μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management IV Specialist and CCIS II Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα στους τομείς αυτούς.

Η μέθοδος διδασκαλίας θα είναι ένα μείγμα διάλεξης, συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης, ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα την θεματολογία του προγράμματος.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Βασιλική Χριστοφή - Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist

Βασιλική Χριστοφή – Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist, NAMA Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist – Trainer & Coach, B.A. Applied Communication, UK

Η  Βασιλική Χριστοφή, είναι κάτοχος πτυχίου BA στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία (Επικοινωνιολόγος) από το London Metropolitan University, U.K. με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και στην Επικοινωνία των δύο φύλων.

Παράλληλα είναι κάτοχος του Διπλώματος “Business Management Programme” του Institute of Leadership and Management Αγγλίας, Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου Ηγεσίας και Διοίκησης Αγγλίας και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι η μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόσθετα έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στην Διαχείριση Θυμού & Μη Λεκτική Επικοινωνία : Face Micro Expressions and Subtle του Logan Group USA και Paul Ekman, USA αντίστοιχα.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στην Conicon ως Εκπαιδεύτρια , Προσωπική Σύμβουλος / Καθοδηγήτρια και Υπεύθυνη Κατάρτισης και παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, καθοδήγηση και συμβουλευτική στους τομείς εξειδίκευσής της στην Κύπρο και στο εξωτερικό με έμφαση σε θέματα Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Γλώσσα του σώματος, Διαχείρισης Συγκρούσεων , Διαχείριση Θυμού με πελάτες , Ενίσχυση της Επαγγελματικής εικόνας (Image Building) ,Δημόσιες Σχέσεις, Διοργάνωση Εκδηλώσεων σε αριθμό επαγγελματιών από όλους τους τομείς, όπως εργαζομένους, στελέχη, ασφαλιστές, υπεύθυνους Εξυπηρέτησης Πελατών και άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους ικανότητες.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 120.00
  • € 0.00
  • € 22.80
  • € 120.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Εγγραφείτε Τώρα !!!! Για εγγραφές 2 ατόμων και πάνω από την ίδια εταιρεία προσφέρεται 15% έκπτωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 23 Νοε 2022

Ώρα

09:00 - 16:30

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Συγκρουστείτε με ΣΤΥΛ! Διαχειριστείτε Άψογα τις Διαφωνίες και Συγκρούσεις στον Εργασιακό Χώρο