Ζωτικές Τεχνικές Επικοινωνίας για Διευθυντές/ντριες, Στελέχη και Προϊσταμένους

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία

25 Οκτ 2022 09:00 25 Οκτ 2022 14:00
Ελληνικά
5 ώρες ( 1 ημέρα )
Ζωτικές Τεχνικές Επικοινωνίας για Διευθυντές/ντριες, Στελέχη και Προϊσταμένους

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Νο 1 Δεξιότητα Επιτυχίας σε ότι κάνεις

Οι ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες είναι πλέον απαραίτητες για τα άτομα που εξασκούν διοίκηση καθώς ο τρόπος επικοινωνιακής έκφρασης διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για να δώσει όλα τα επικοινωνιακά μυστικά, τεχνικές και μεθόδους με σκοπό να προετοιμάσει τα άτομα που προΐστανται και ασκούν διοίκηση ή/και εποπτεία να αποκτήσουν Ισχυρές Δεξιότητες Επικοινωνίας, Διπλωματίας και Διεκδικητικότητας.

Αδιαμφισβήτητα είναι το Νο1 σεμινάριο για άτομα που προΐστανται.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με τη συμπλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Γνωρίζουν τι είναι Αποτελεσματική Επικοινωνία, Διπλωματία και Διεκδικητικότητα και πως οι ικανότητες αυτές επηρεάζουν θετικά την αποτελεσματικότητα τους με τους ανθρώπους
  • Εφαρμόζουν την Δομή της Έκφρασης
  • Εφαρμόζουν τις Τεχνικές της Διπλωματίας
  • Κάνουν στην πράξη τις Τεχνικές της Διεκδικητικότητας
  • Αναθέτουν και να παρακολουθούν εργασίες (πώς να εκφράζονται επικοινωνιακά)
  • Επιλύουν ζητήματα που προκύπτουν (τεχνικές και μεθόδοι)
  • Δίνουν εποικοδομητική ανατροφοδότηση (θετική και αρνητική)
  • Δημιουργούν ένα περιβάλλον συνεργασίας
  • Λειτουργούν με διαφάνεια και δικαιοσύνη (όταν χρειάζεται να επικοινωνήσουν συγκεκριμένα θέματα)
  • Χρησιμοποιούν τις σωστές εκφράσεις (μαγικές λέξεις) που κάνουν την διαφορά στην επικοινωνία

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Διευθυντές, Στελέχη, Προϊσταμένοι και άτομα τα οποία ασκούν Διοίκηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδεύτρια προγράμματος: Βασιλική Χριστοφή

Η  Βασιλική Χριστοφή, είναι κάτοχος πτυχίου BA στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία (Επικοινωνιολόγος) από το London Metropolitan University, U.K. με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και στην Επικοινωνία των δύο φύλων.

Παράλληλα είναι κάτοχος του Διπλώματος “Business Management Programme” του Institute of Leadership and Management Αγγλίας, Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου Ηγεσίας και Διοίκησης Αγγλίας και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι η μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist IV and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόσθετα έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στην Διαχείριση Θυμού & Μη Λεκτική Επικοινωνία : Face Micro Expressions and Subtle του Logan Group USA και Paul Ekman, USA αντίστοιχα.

Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στην Conicon ως Εκπαιδεύτρια , Προσωπική Σύμβουλος / Καθοδηγήτρια και Υπεύθυνη Κατάρτισης και παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, καθοδήγηση και συμβουλευτική στους τομείς εξειδίκευσής της στην Κύπρο και στο εξωτερικό με έμφαση σε θέματα Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Γλώσσα του σώματος, Διαχείρισης Συγκρούσεων , Διαχείριση Θυμού με πελάτες , Ενίσχυση της Επαγγελματικής εικόνας (Image Building) ,Δημόσιες Σχέσεις, Διοργάνωση Εκδηλώσεων σε αριθμό επαγγελματιών από όλους τους τομείς, όπως εργαζομένους, στελέχη, ασφαλιστές, υπεύθυνους Εξυπηρέτησης Πελατών και άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους ικανότητες.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλη η ύλη αλλά κυρίως οι μελέτες περίπτωσης και οι ασκήσεις βασίζονται σε εφαρμοσμένες στην πράξη μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές που έχει εφαρμόσει η Εκπαιδεύτρια η οποία είναι Πτυχιούχος στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία και η πρώτη και Μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα στους τομείς αυτούς.

Η μέθοδος διδασκαλίας θα είναι ένα μείγμα διάλεξης, συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης, ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα την θεματολογία του προγράμματος.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Βασιλική Χριστοφή - Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist

Βασιλική Χριστοφή – Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist, NAMA Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist – Trainer & Coach, B.A. Applied Communication, UK

Η  Βασιλική Χριστοφή, είναι κάτοχος πτυχίου BA στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία (Επικοινωνιολόγος) από το London Metropolitan University, U.K. με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και στην Επικοινωνία των δύο φύλων.

Παράλληλα είναι κάτοχος του Διπλώματος “Business Management Programme” του Institute of Leadership and Management Αγγλίας, Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου Ηγεσίας και Διοίκησης Αγγλίας και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι η μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόσθετα έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στην Διαχείριση Θυμού & Μη Λεκτική Επικοινωνία : Face Micro Expressions and Subtle του Logan Group USA και Paul Ekman, USA αντίστοιχα.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στην Conicon ως Εκπαιδεύτρια , Προσωπική Σύμβουλος / Καθοδηγήτρια και Υπεύθυνη Κατάρτισης και παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, καθοδήγηση και συμβουλευτική στους τομείς εξειδίκευσής της στην Κύπρο και στο εξωτερικό με έμφαση σε θέματα Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Γλώσσα του σώματος, Διαχείρισης Συγκρούσεων , Διαχείριση Θυμού με πελάτες , Ενίσχυση της Επαγγελματικής εικόνας (Image Building) ,Δημόσιες Σχέσεις, Διοργάνωση Εκδηλώσεων σε αριθμό επαγγελματιών από όλους τους τομείς, όπως εργαζομένους, στελέχη, ασφαλιστές, υπεύθυνους Εξυπηρέτησης Πελατών και άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους ικανότητες.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 100.00
  • € 0.00
  • € 19.00
  • € 100.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Εγγραφείτε Τώρα !!!! Για εγγραφές 2 ατόμων και πάνω από την ίδια εταιρεία προσφέρεται 15% έκπτωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 25 Οκτ 2022

Ώρα

09:00 - 14:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ζωτικές Τεχνικές Επικοινωνίας για Διευθυντές/ντριες, Στελέχη και Προϊσταμένους