Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου – Εγκεκριμένο από το Institute of Leadership and Management, Αγγλίας

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία

16 Ιουν 2022 08:45 14 Ιουλ 2022 15:00
Ελληνικά
28 ώρες ( 4 μέρες )
Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου –  Εγκεκριμένο από το Institute of Leadership and Management, Αγγλίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Αποτελεσματική Διοίκηση Γραφείου προϋποθέτει την συνύπαρξη τόσο των τεχνικών όσο και διαπροσωπικών δεξιοτήτων που απαιτούνται έτσι ώστε να αυξήσετε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα σας.

Το Προγραμμα Διοικησης Γραφείου έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ουσιαστικές και πρακτικές τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να ανελιχθείτε στον χώρο εργασίας σας, και να διαφοροποιηθείτε από τους υπόλοιπους. Επιπλέον, θα μάθετε πως να ηγείστε αποτελεσματικά και να εμπνέετε την ομάδα σας για να πετυχαίνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μέσα από διαδραστικές ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, μελέτες περιπτώσεων και role playing οι Εκπαιδευτές του Προγράμματος θα ανακαλύψουν τα δυνατά σας σημεία και τις αδυναμίες σας και μέσα από εξατομικευμένες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να δείτε άμεσα τις αλλαγές που επιθυμείτε στον χώρο Εργασίας σας.

Ταυτόχρονα, θα αναπτύξετε προφορικές και γραπτές επικοινωνιακές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να επικοινωνείτε και να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με άλλα άτομα, να χειρίζεστε την πίεση, άγχος, θυμό και να αντιμετωπίζετε συγκρουσιακές καταστάσεις με δύσκολα άτομα αποτελεσματικά.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κατά την διάρκεια των τεσσάρων (4) ημερών θα μάθετε:

Την σημαντικότητα του ρόλου ενός Διαχειριστή / τριας Γραφείου.

Τι περιλαμβάνει η αποτελεσματική Διαχείριση.

Πώς να επωφεληθείς από την ψηφιακή τεχνολογία στο γραφείο.

Τις βασικές δεξιότητες και τεχνικές για σχεδιασμό, οργάνωση, έλεγχο εργασίας και διαχείριση χρόνου.

Πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

Να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με άλλα άτομα.

Πώς να χειρίζεστε την πίεση, άγχος, θυμό και να αντιμετωπίζετε συγκρουσιακές καταστάσεις με δύσκολα άτομα αποτελεσματικά.

Τα βασικά στοιχεία των οικονομικών και του προϋπολογισμού.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ


Το Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου έχει σχεδιαστεί για Διαχειριστές / τριες Γραφείου, Διευθυντές Γραφείου, Έμπειρο Γραμματειακό Προσωπικό και Προσωπικές Βοηθούς που επιθυμούν να ανελιχθούν στην Διαχείριση Γραφείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Προγραμμα Διοικησης Γραφειου είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας (ilm). Το ilm είναι Επαγγελματικό Σώμα μέλος του City & Guilds του μεγαλύτερου Οργανισμού Διαπίστευσης Επαγγελματικών Προσόντων του Κόσμου.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στο «Office Management Program» πιστοποιητικό από το Institute of Leadership and Management, Αγγλίας.



Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γιαννάκης Μουζούρης - Strategy and Performance Management Expert / Business Consultant / Trainer

Ο Γιαννάκης Μουζούρης είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. στην Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο Κάνσας των Η.Π.Α σπουδάζοντας με πλήρη υποτροφία Φούλπραιτ και μεταπτυχιακού M.Sc. στην Διοίκηση σπουδάζοντας με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο. Κατά την διάρκεια του Μεταπτυχιακού εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας ως Βοηθός Καθηγητή στην διδασκαλία πτυχιακών μαθημάτων στην Σχολή Μηχανικών και ως καθηγητής στο Supportive Educational Services του Πανεπιστημίου για 2 χρόνια όπου και βραβεύτηκε για την εκπαιδευτική του ικανότητα. Διαθέτει συνολικά 25ετή επαγγελματική εμπειρία στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Εργάστηκε για 2 χρόνια στο Centre for Research Incorporated των Η.Π.Α ως Σύμβουλος όπου συμμετείχε σε διαγνωστικές μελέτες βελτίωσης σε πάνω από 80 Επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων θυγατρικών της General Motors, General Electric, Campbell’s Soup, Procter & Gamble. Επέστρεψε στην Κύπρο όπου και εργάστηκε για 6 χρόνια – 3 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής και 3 χρόνια ως Διευθυντής Εργοστασίου σε Συγκρότημα Βιομηχανιών παραγωγής συσκευαστικών προϊόντων για τρόφιμα στην Κύπρο.

Από το 1995 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής στην Κύπρο και το εξωτερικό μέσω της Conicon Ltd.

Έχει εργαστεί στην Ελλάδα, Ισραήλ, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Συρία, Αυστρία ως Σύμβουλος σε μεγάλους Οργανισμούς όπως η ΙΚΕΑ (Μητρική Εταιρεία), Maritime Leisure Group, ENOC ενώ στην Κύπρο το πελατολόγιο του περιλαμβάνει Εταιρείας/Οργανισμούς όπως: Remedica, Ocean Basket, Lanitis Green Energy Group, CTC – ARI, MSJ Jacovides, Elysium Hotel, Τσιμεντοποιεία Βασιλικού, Prime Property Group, ΑΤΗΚ, Αρχή Ηλεκτρισμού, Δήμο Λευκωσίας, Δήμος Στροβόλου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΤΕΠΑΚ, RIK και πολλές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, βιομηχανία, κατασκευές, υπηρεσίες, ναυτιλιακά, τουρισμό.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 800.00
  • € 220.00
  • € 152.00
  • € 580.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 700.00
  • € 0.00
  • € 133.00
  • € 700.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 16 Ιουν 2022

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 23 Ιουν 2022

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 12 Ιουλ 2022

Ώρα

09:00 - 15:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 14 Ιουλ 2022

Ώρα

09:00 - 15:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου – Εγκεκριμένο από το Institute of Leadership and Management, Αγγλίας