Office Management Programme - Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης, Αγγλίας

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία

16 Νοε 2021 08:45 09 Δεκ 2021 16:30
Ελληνικά
28 ώρες ( 4 μέρες )
Office Management Programme - Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης, Αγγλίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Διαχείριση Γραφείου (administration, back office) είναι από τις πιο απαιτητικές λειτουργίες μια επιχείρησης (μικρής ή μεγάλης), για αυτό τον λόγο τα άτομα τα οποία ασχολούνται με αυτόν τον τομέα χρειάζονται να αποκτήσουν ικανότητες και όχι απλά γνώσεις!

Η Αποτελεσματική Διοίκηση Γραφείου προϋποθέτει την συνύπαρξη τόσο των τεχνικών όσο και διαπροσωπικών δεξιοτήτων που απαιτούνται έτσι ώστε να αυξήσετε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα σας.

Το εντατικό αυτό Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ουσιαστικές και πρακτικές τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να ανελιχθείτε στον χώρο εργασίας σας, και να διαφοροποιηθείτε από τους υπόλοιπους. Επιπλέον, θα μάθετε πως να ηγείστε αποτελεσματικά και να εμπνέετε την ομάδα σας για να πετυχαίνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μέσα από διαδραστικές ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης και role playing , οι Εκπαιδευτές του Προγράμματος θα ανακαλύψουν τα δυνατά σας σημεία και τις αδυναμίες σας και μέσα από εξατομικευμένες συμβουλές που θα σας δοθούν θα βελτιωθείτε και θα δείτε άμεσα τις αλλαγές που επιθυμείτε στον χώρο Εργασίας σας.

Ταυτόχρονα, θα αναπτύξετε προφορικές και γραπτές επικοινωνιακές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να επικοινωνείτε και να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με άλλα άτομα, να χειρίζεστε την πίεση, άγχος, θυμό και να αντιμετωπίζετε συγκρουσιακές καταστάσεις με δύσκολα άτομα αποτελεσματικά.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κατά την διάρκεια των τεσσάρων (4) ημερών θα μάθετε:

  • Τις βασικές δεξιότητες και τεχνικές για σχεδιασμό, οργάνωση, συντονισμό, έλεγχο εργασίας και διαχείριση χρόνου , στοχοθέτηση και σχέδια δράσης (action plans).
  • Την σημαντικότητα του ρόλου ενός Διαχειριστή / τριας Γραφείου.
  • Τι περιλαμβάνει η αποτελεσματική Διαχείριση.
  • Πώς να επωφεληθείτε από την ψηφιακή τεχνολογία στο γραφείο.
  • Λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων
  • Πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά – εφαρμοσμένες τεχνικές επικοινωνίας
  • Πώς να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με άλλα άτομα.
  • Πώς να χειρίζεστε την πίεση, άγχος, θυμό και να αντιμετωπίζετε συγκρουσιακές καταστάσεις με δύσκολα άτομα αποτελεσματικά.
  • Τα βασικά στοιχεία των οικονομικών και του προϋπολογισμού.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου έχει σχεδιαστεί για Διαχειριστές / τριες Γραφείου, Διευθυντές Γραφείου, Έμπειρο Γραμματειακό Προσωπικό και Προσωπικές Βοηθούς που επιθυμούν να ανελιχθούν στην Διαχείριση Γραφείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας (ilm). Το ilm είναι Επαγγελματικό Σώμα, μέλος του City & Guilds, του μεγαλύτερου Οργανισμού Διαπίστευσης Επαγγελματικών Προσόντων του Κόσμου.

Με την επιτυχή συμπλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα πάρουν Πιστοποιητικό στην Διοίκηση Γραφείου από το Institute of Leadership and Management, Αγγλίας.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Βασιλική Χριστοφή - Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist

Βασιλική Χριστοφή – Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist, NAMA Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist – Trainer & Coach, B.A. Applied Communication, UK

Η  Βασιλική Χριστοφή, είναι κάτοχος πτυχίου BA στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία (Επικοινωνιολόγος) από το London Metropolitan University, U.K. με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και στην Επικοινωνία των δύο φύλων.

Παράλληλα είναι κάτοχος του Διπλώματος “Business Management Programme” του Institute of Leadership and Management Αγγλίας, Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου Ηγεσίας και Διοίκησης Αγγλίας και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι η μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόσθετα έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στην Διαχείριση Θυμού & Μη Λεκτική Επικοινωνία : Face Micro Expressions and Subtle του Logan Group USA και Paul Ekman, USA αντίστοιχα.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στην Conicon ως Εκπαιδεύτρια , Προσωπική Σύμβουλος / Καθοδηγήτρια και Υπεύθυνη Κατάρτισης και παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, καθοδήγηση και συμβουλευτική στους τομείς εξειδίκευσής της στην Κύπρο και στο εξωτερικό με έμφαση σε θέματα Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Γλώσσα του σώματος, Διαχείρισης Συγκρούσεων , Διαχείριση Θυμού με πελάτες , Ενίσχυση της Επαγγελματικής εικόνας (Image Building) ,Δημόσιες Σχέσεις, Διοργάνωση Εκδηλώσεων σε αριθμό επαγγελματιών από όλους τους τομείς, όπως εργαζομένους, στελέχη, ασφαλιστές, υπεύθυνους Εξυπηρέτησης Πελατών και άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους ικανότητες.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 700.00
  • € 220.00
  • € 133.00
  • € 480.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 700.00
  • € 0.00
  • € 133.00
  • € 700.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 16 Νοε 2021

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 18 Νοε 2021

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 07 Δεκ 2021

Ώρα

09:00 - 16:30

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 09 Δεκ 2021

Ώρα

09:00 - 16:30

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Office Management Programme - Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης, Αγγλίας