Human Resource Management Programme - Εγκεκριμένο από το The Institute of Leadership and Management (ilm)

- Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

20 Οκτ 2020 08:45 15 Δεκ 2020 17:15
Ελληνικά
35 ώρες ( 5 μέρες )
Human Resource Management Programme - Εγκεκριμένο από το The Institute of Leadership and Management (ilm)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 25% έκπτωση μέχρι 08/09/2020

Το παραδοσιακό HR είναι πλέον ξεπερασμένο!

Αν θες πραγματική απόδοση των ανθρώπων τότε είναι απαραίτητο να αλλάξεις σε THPP – Talent Hiring and People Performance Management.

Αυτό το εντατικό, πρακτικό πρόγραμμα θα ενισχύσει τις υφιστάμενες γνώσεις και ικανότητες των συμμετεχόντων με νέες μεθόδους διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, παρακίνησης και ενθαρρυντικών σχεδίων αμοιβής, σχεδιασμού περιεχομένου εργασίας, οργάνωσης και οργανωτικής συμπεριφοράς, σχεδιασμού μετρήσιμων κριτηρίων απόδοσης του προσωπικού, διεξαγωγής αξιολογήσεων αλλά και πώς να αντιμετωπίζονται και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά συγκρούσεις και διαφωνίες στον εργασιακό χώρο.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για Διευθυντές / ντριες Προσωπικού / Ανθρώπινου Δυναμικού ή άλλο Προσωπικό που διαχειρίζεται θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στόχοι Προγράμματος:

  • Να μάθουν να διοικούν αποτελεσματικά το τμήμα τους.
  • Να αντιλαμβάνονται την σημασία και την συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα στην επιχειρηματική υπεροχή.
  • Να σχεδιάζουν και να λειτουργούν αποτελεσματικά την οργανωτική δομή της επιχείρησης τους και να αντιλαμβάνονται την ευθύνη για τα καθήκοντα / αρμοδιότητες της θέσης εργασίας τους.
  • Να προβαίνουν σε αναγνώριση και προγραμματισμό των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό.
  • Να αλλάξουν το HR σε THPP – Talent Hiring and People Performance Management.
  • Να αναγνωρίζουν και να τροχοδρομούν μέτρα υποκίνησης προσωπικού για αύξηση της παραγωγικότητας τους.
  • Να συμμετέχουν στις διεργασίες εντοπισμού και προγραμματισμού αναγκών κατάρτισης.
  • Να οργανώνουν, να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται το σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης.
  • Να κατανοούν πλήρως το περιεχόμενο «συμφωνιών αμοιβαίου οφέλους» με το προσωπικό τους.
  • Να σχεδιάζουν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά κριτήρια μέτρησης της απόδοσης για διαφορετικές θέσεις εργασίας.
  • Να μπορούν να διαχειρίζονται διαφωνίες και συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο.
  • Να δημιουργήσουν πρότυπο διαχείρισης συγκρούσεων(απαραίτητο για όλες τις επιχειρήσεις).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Διευθυντές / ντριες, Τμηματάρχες, Στελέχη και Λειτουργοί και γενικά προσωπικό το οποίο χειρίζεται θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το The Institute of Leadership and Management (ilm) και από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης, Αγγλίας (ILM)Το ILM είναι Επαγγελματικό Σώμα, μέλος του City & Guilds, του μεγαλύτερου Οργανισμού Διαπίστευσης Επαγγελματικών Προσόντων του Κόσμου.

  • Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στο «Human Resource Management Programme» πιστοποιητικό από το The Institute of Leadership and Management (ilm).
  • Όλοι οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία το Πρόγραμμα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν δωρεάν για τον πρώτο χρόνο συνδρομής και να έχουν πρόσβαση στο My Leadership Platform.
  • Με την απόκτηση του Πιστοποιητικού έχεις την δυνατότητα να γίνεις Associated Member of The Institute of Leadership and Management (AMInstLM) το οποίο θεωρείτε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικό προσόν (π.χ.Υπογραφή, Εταιρικές Κάρτες).
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γιαννάκης Μουζούρης - Strategy and Performance Management Expert / Business Consultant / Trainer

Ο Γιαννάκης Μουζούρης είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. στην Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο Κάνσας των Η.Π.Α σπουδάζοντας με πλήρη υποτροφία Φούλπραιτ και μεταπτυχιακού M.Sc. στην Διοίκηση σπουδάζοντας με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο. Κατά την διάρκεια του Μεταπτυχιακού εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας ως Βοηθός Καθηγητή στην διδασκαλία πτυχιακών μαθημάτων στην Σχολή Μηχανικών και ως καθηγητής στο Supportive Educational Services του Πανεπιστημίου για 2 χρόνια όπου και βραβεύτηκε για την εκπαιδευτική του ικανότητα. Διαθέτει συνολικά 25ετή επαγγελματική εμπειρία στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Εργάστηκε για 2 χρόνια στο Centre for Research Incorporated των Η.Π.Α ως Σύμβουλος όπου συμμετείχε σε διαγνωστικές μελέτες βελτίωσης σε πάνω από 80 Επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων θυγατρικών της General Motors, General Electric, Campbell’s Soup, Procter & Gamble. Επέστρεψε στην Κύπρο όπου και εργάστηκε για 6 χρόνια – 3 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής και 3 χρόνια ως Διευθυντής Εργοστασίου σε Συγκρότημα Βιομηχανιών παραγωγής συσκευαστικών προϊόντων για τρόφιμα στην Κύπρο.

Από το 1995 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής στην Κύπρο και το εξωτερικό μέσω της Conicon Ltd.

Έχει εργαστεί στην Ελλάδα, Ισραήλ, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Συρία, Αυστρία ως Σύμβουλος σε μεγάλους Οργανισμούς όπως η ΙΚΕΑ (Μητρική Εταιρεία), Maritime Leisure Group, ENOC ενώ στην Κύπρο το πελατολόγιο του περιλαμβάνει Εταιρείας/Οργανισμούς όπως: Remedica, Ocean Basket, Lanitis Green Energy Group, CTC – ARI, MSJ Jacovides, Elysium Hotel, Τσιμεντοποιεία Βασιλικού, Prime Property Group, ΑΤΗΚ, Αρχή Ηλεκτρισμού, Δήμο Λευκωσίας, Δήμος Στροβόλου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΤΕΠΑΚ, RIK και πολλές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, βιομηχανία, κατασκευές, υπηρεσίες, ναυτιλιακά, τουρισμό.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 960.00
  • € 532.00
  • € 182.40
  • € 428.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 960.00
  • € 0.00
  • € 182.40
  • € 960.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Επιπλέον έκπτωση θα γίνετε σε ομάδες των +3 και άνω από τον ίδιο οργανισμό/ Εταιρεία αλλά και σε Ανέργους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 20 Οκτ 2020

Ώρα

08:45 - 17:15

Τοποθεσία:

Pefkos City Hotel

Πέμπτη - 22 Οκτ 2020

Ώρα

08:45 - 17:15

Τοποθεσία:

Pefkos City Hotel

Πέμπτη - 05 Νοε 2020

Ώρα

08:45 - 17:15

Τοποθεσία:

Pefkos City Hotel

Τρίτη - 24 Νοε 2020

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Pefkos City Hotel

Τρίτη - 15 Δεκ 2020

Ώρα

08:45 - 17:15

Τοποθεσία:

Pefkos City Hotel

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Human Resource Management Programme - Εγκεκριμένο από το The Institute of Leadership and Management (ilm)