TUV Austria Cyprus: Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018

calendar icon

02 Απριλίου 2024

⠀ -⠀ Τουρισμός/Ξενοδοχεία/Τρόφιμα
⠀ -⠀ Τρόφιμα & Ποτά/Ασφάλεια Τροφίμων
TUV Austria Cyprus: Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018

Η TUV Austria Cyprus ανακοίνωσε το κορυφαίο σεμινάριο για το ISO 22000:2018 για τη διαχείριση του συστήματος σε κορυφαίο επίπεδο. Το σεμινάριο φέρει τίτλο «Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018», και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να ενισχύσουν την εμπειρία και την επιστημονική τους κατάρτιση και να αποκτήσουν το κορυφαίο σε επίπεδο προσόν του Lead Auditor από την TUV Austria.

Διάρκειας 35 ωρών και εξελισσόμενο σε πέντε ημέρες (22 έως 26 Απριλίου 2024), αυτό το σεμινάριο συνδυάζει θεωρητική κατάρτιση με πρακτικές εφαρμογές, καλύπτοντας εκτενώς τα πρότυπα και τις πρακτικές του ISO 22000:2018. Με εκπαίδευση στα Ελληνικά, το σεμινάριο είναι προσβάσιμο και αντιμετωπίζει τις ανάγκες ενός μεγάλου φάσματος επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Η συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο εγγυάται την απόκτηση πλήρους κατανόησης των νομοθεσιών και πρακτικών που διέπουν την ασφάλεια τροφίμων, την ανάπτυξη, εφαρμογή και αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, καθώς και την εκπαίδευση σε πρακτικές εφαρμογές μέσω παραδειγμάτων και μελέτης περιπτώσεων.


22/04/2024 - TUV Austria Cyprus Seminar: Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018

 

Ο Ανδρέας Ζήσιμος, ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου, είναι επικεφαλής επιθεωρητής με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον έλεγχο και την εκπαίδευση συστημάτων διαχείρισης. Εξειδικευμένος σε συστήματα GFSI και συστήματα διαχείρισης ISO, ο κ. Ζήσιμος φέρνει μια βαθιά κατανόηση των δυναμικών της ασφάλειας τροφίμων και είναι ιδανικός για να μεταφέρει αυτή τη γνώση στους συμμετέχοντες.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τεχνολόγους τροφίμων, χημικούς μηχανικούς, βιολόγους, κτηνιάτρους, γεωπόνους, διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων, υπευθύνους και συντονιστές ασφάλειας τροφίμων, μέλη ομάδων ασφάλειας τροφίμων και συμβούλους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου και των εξετάσεων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό LEAD AUDITOR από την TÜV AUSTRIA, ανοίγοντας τον δρόμο για ευκαιρίες περαιτέρω επαγγελματικής ανάπτυξης και συμμετοχής σε πραγματικές επιθεωρήσεις. Αυτό το σεμινάριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων, τη διεύρυνση των γνώσεων και της απόκτησης προσόντος που ανοίγει πόρτες καριέρας στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Επισκεφθείτε τησελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.Top of Form



Share: