F&B Service Basics

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

13 Νοε 2023 09:00 15 Νοε 2023 16:00 Columbia Hotel Academy
Αγγλικά
21 ώρες ( 3 μέρες )
F&B Service Basics

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

This course covers standard meal set-ups and service.

The procedures, basics of menu-knowledge and the different styles of service. 

The course also introduces the clearance method and service chronologies.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

By the end of this course participants will be able to understand and apply the following: 

  • List the steps and the main standard operating procedures of Breakfast , Lunch and Dinner service 
  • Define the characteristics of basic and informal F&B service. 
  • Name the various cleaning products and materials common to F&B operations. 
  • Identify & Practice on the different documents and checklists used in F&B service. 
  • Identify & Practice different types of  breakfast , lunch and Dinner setups Illustrate different basic and informal table settings.
  • Welcome guests and explain adequately the menu to them.
  • Handle customers’ enquirers on food and beverages during service 
  • Practice cleaning of various facilities and work areas commonly attended by F&B Service staff 
  • Work in accordance with the legislation’s ( i.e food allergens) regulating F&B establishments.
  • Demonstrate the ability to work in F&B service operations both autonomously and in a team
  • Determine the importance of the teamwork in a F&B operation between the service and the kitchen team.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Line and middle level F&B service employees

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 400.00
  • € 0.00
  • € 76.00
  • € 400.00
  • € 476.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 13 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Τρίτη - 14 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Τετάρτη - 15 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : F&B Service Basics

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
All about Fish...

Η γνώση των μαγειρικών τεχνικών είναι απαραίτητη όταν κάποιος εργάζεται στην κουζίνα, και έχει εντοπιστεί η ανάγκη οι εργαζόμενοι των Ξενοδοχείων και της Εστίασ...

19/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Meat (Beef)...

Η γνώση των μαγειρικών τεχνικών είναι απαραίτητη όταν κάποιος εργάζεται στην κουζίνα, και έχει εντοπιστεί η ανάγκη οι εργαζόμενοι των Ξενοδοχείων και της Εστίασ...

20/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Pasta...

Η γνώση των μαγειρικών τεχνικών είναι απαραίτητη όταν κάποιος εργάζεται στην κουζίνα, και έχει εντοπιστεί η ανάγκη οι εργαζόμενοι των Ξενοδοχείων και της Εστίασ...

21/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

New Trends in Sushi...

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Οι sushi chefs και οι επαγγελματίες της γαστρονομίας χρειάζεται να παραμένουν ενημερωμένοι σχετικά με τις εξελισσόμενες τεχνικές και τάσε...

22/01/2026 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

F&B Service Standards – Intermediate...

The F&B Service Standards – Intermediate program develops the essential skills required to deliver consistent, professional, and guest-centred service. Grounded...

26/01/2026 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

F&B Service Standards – Advanced...

The F&B Service Standards – Advanced program is designed for experienced F&B professionals aiming to refine their service delivery to a higher level of sophisti...

29/01/2026 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy