Βήμα με Βήμα η Ετοιμασία Και Εφαρμογή Επιχειρησιακού Σχεδίου (Business Plan)

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία

21 Ιουν 2022 08:45 28 Ιουν 2022 16:45
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
Βήμα με Βήμα η Ετοιμασία Και Εφαρμογή Επιχειρησιακού Σχεδίου (Business Plan)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εφαρμογή ενός Επιχειρησιακού Σχεδίου είναι από τις πιο σημαντικές διεργασίες για μία επιχείρηση και αυτό τεκμηριώνεται μέσα από έρευνες που έχουν γίνει.

Η εφαρμογή Επιχειρησιακού Σχεδίου μπορεί να δώσει στην επιχείρηση σας:

  1. 50% περισσότερες πωλήσεις 
  2. 25 % μεγαλύτερο κέρδος
  3. Μέχρι και 30% λιγότερα έξοδα

Απαιτείται από τις Τράπεζες για χρηματοδότηση η συνέχιση της χρηματοδότησης και προσέλκυσης επενδυτών . Επίσης είναι απαραίτητο για συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Κατά τη διάρκεια της Εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν βήμα με βήμα στην ανάπτυξη ενός επιχειρησιακού σχεδίου υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτή.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με τη συμπλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Εξηγήσουν και να προσδιορίσουν το τι είναι επιχειρησιακό σχέδιο και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται /εφαρμόζεται.
  • Γνωρίζουν το περιεχόμενο και την δομή ενός επιχειρησιακού σχεδίου.
  • Είναι σε θέση να αναπτύξουν το περιεχόμενο ενός επιχειρησιακού σχεδίου.
  • Αναλύσουν με λεπτομέρεια τα διάφορα μέρη από τα οποία αποτελείται ένα επιχειρησιακό σχέδιο και τις τεχνικές της επιμέρους περισυλλογής στοιχείων και δεδομένων.
  • Ετοιμάσουν ένα επιχειρησιακό σχέδιο.
  • Μεταφράσουν τις διάφορες δράσεις/στόχους σε οικονομικά δεδομένα και κατ’ επέκταση οικονομικούς λογαριασμούς.
  • Εμπλέξουν τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη βασικών μερών ενός επιχειρησιακού σχεδίου.
  • «Μεταφράζουν» τους Εταιρικούς (corporate) στόχους σε επιμερούς στόχους των επιχειρησιακών διεργασιών (business processes) και να εκπονούν Σχέδια Τακτικής για παρακολούθηση της προόδου επίτευξης τους.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Επιχειρηματίες, Διευθυντές, Βοηθούς Διευθυντές, Τμηματάρχες, Εποπτικό Προσωπικό, Υπεύθυνους Λογιστηρίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Σεμινάριο μπορεί να διοργανωθεί και σε Ενδοεπιχειρησιακό Επίπεδο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εκάστοτε Εταιρείας.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γιαννάκης Μουζούρης - Strategy and Performance Management Expert / Business Consultant / Trainer

Ο Γιαννάκης Μουζούρης είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. στην Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο Κάνσας των Η.Π.Α σπουδάζοντας με πλήρη υποτροφία Φούλπραιτ και μεταπτυχιακού M.Sc. στην Διοίκηση σπουδάζοντας με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο. Κατά την διάρκεια του Μεταπτυχιακού εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας ως Βοηθός Καθηγητή στην διδασκαλία πτυχιακών μαθημάτων στην Σχολή Μηχανικών και ως καθηγητής στο Supportive Educational Services του Πανεπιστημίου για 2 χρόνια όπου και βραβεύτηκε για την εκπαιδευτική του ικανότητα. Διαθέτει συνολικά 25ετή επαγγελματική εμπειρία στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Εργάστηκε για 2 χρόνια στο Centre for Research Incorporated των Η.Π.Α ως Σύμβουλος όπου συμμετείχε σε διαγνωστικές μελέτες βελτίωσης σε πάνω από 80 Επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων θυγατρικών της General Motors, General Electric, Campbell’s Soup, Procter & Gamble. Επέστρεψε στην Κύπρο όπου και εργάστηκε για 6 χρόνια – 3 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής και 3 χρόνια ως Διευθυντής Εργοστασίου σε Συγκρότημα Βιομηχανιών παραγωγής συσκευαστικών προϊόντων για τρόφιμα στην Κύπρο.

Από το 1995 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής στην Κύπρο και το εξωτερικό μέσω της Conicon Ltd.

Έχει εργαστεί στην Ελλάδα, Ισραήλ, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Συρία, Αυστρία ως Σύμβουλος σε μεγάλους Οργανισμούς όπως η ΙΚΕΑ (Μητρική Εταιρεία), Maritime Leisure Group, ENOC ενώ στην Κύπρο το πελατολόγιο του περιλαμβάνει Εταιρείας/Οργανισμούς όπως: Remedica, Ocean Basket, Lanitis Green Energy Group, CTC – ARI, MSJ Jacovides, Elysium Hotel, Τσιμεντοποιεία Βασιλικού, Prime Property Group, ΑΤΗΚ, Αρχή Ηλεκτρισμού, Δήμο Λευκωσίας, Δήμος Στροβόλου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΤΕΠΑΚ, RIK και πολλές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, βιομηχανία, κατασκευές, υπηρεσίες, ναυτιλιακά, τουρισμό.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 300.00
  • € 238.00
  • € 57.00
  • € 62.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 300.00
  • € 0.00
  • € 57.00
  • € 300.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 21 Ιουν 2022

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

Semeli Hotels Ltd

Τρίτη - 28 Ιουν 2022

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

Semeli Hotels Ltd

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Βήμα με Βήμα η Ετοιμασία Και Εφαρμογή Επιχειρησιακού Σχεδίου (Business Plan)