CYS EN 16341, Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και Κριτήρια Προδιαγραφών στις Προμήθειες Άμυνας και Ασφάλειας

- Εφοδιαστική Αλυσίδα/ Εμπόριο - Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα

03 Νοε 2021 10:00 03 Νοε 2021 13:00
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
CYS EN 16341, Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και Κριτήρια Προδιαγραφών στις Προμήθειες Άμυνας και Ασφάλειας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα νέα δεδομένα και οι προκλήσεις στους κόλπους της ΕΕ στον τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας είναι δεδομένη στις μέρες μας. Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία για καθορισμό του πλαισίου στις Προμήθειες Άμυνας και Ασφάλειας και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 16341 “Selection of Standards and Standard-like documents for Defence Products and Services – Order of preference” αποτελεί μία επιτακτική ανάγκη για την αγορά αλλά και την εθνική ασφάλεια. Η ορθή λειτουργία της εσωτερικής αγοράς μέσω της νομοθεσίας και των προτύπων είναι ζωτικής σημασίας. Τα  Ευρωπαϊκά  πρότυπα  έχουν  πάντοτε γνώμονα  την  αγορά,  λαμβάνουν  υπόψη  το  δημόσιο  συμφέρον  και  τους στόχους  πολιτικής  που  δηλώνονται  σαφώς  από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή  προς  τους  Ευρωπαϊκούς  Οργανισμούς  Τυποποίησης για να  καταρτίσουν  εναρμονισμένα  πρότυπα.


Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η κατάρτιση εταιρειών του ιδιωτικού τομέα αλλά και άλλων οργανωμένων συνόλων, επί της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας καθορισμού Προδιαγραφών στις Προμήθειες Άμυνας και Ασφάλειας και επί της εφαρμογής του σχετικού Ευρωπαϊκού Προτύπου CYS ΕΝ 16341, ώστε να είναι σε θέση εναρμονιζόμενοι να διεκδικήσουν τις αναθέσεις και τα συμβόλαια που διέπονται από το πρότυπο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, κρίνονται πολύ σημαντικά.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία καθορισμού των προδιαγραφών στις προμήθειες Άμυνας και Ασφάλειας και για την εφαρμογή του σχετικού προτύπου CYS ΕΝ 16341, ώστε να είναι σε θέση εναρμονιζόμενοι να διεκδικήσουν τις αναθέσεις και τα συμβόλαια που διέπονται από το πρότυπο, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι στελέχη εταιρειών και τα αρμόδια άτομα σε ένα οργανισμό, που δραστηριοποιούνται με προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες DUAL USE (civil-military), στον τομέα Άμυνας & Ασφάλειας, Security Officers, στελέχη λογιστικών γραφείων, σύμβουλοι, μελετητές, Διευθυντές Τμημάτων, Managers, Supervisors, Εποπτικό προσωπικό όπως Ανώτερους Λειτουργούς ή Διευθυντές υπεύθυνοι για ετοιμασία και αξιολόγηση προσφορών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτές:

Αντιναύαρχος (ε.α) Δημήτριος Καβουλάκος - Επίτιμος Διοικητής Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου

Αντιπλοίαρχος (Ε) Νικόλαος Μυριούνης ΠΝ - Πρόεδρος Επιτροπής Εκπαίδευσης επί της Τυποποίησης Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας


 

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 433.00
  • € 238.00
  • € 82.27
  • € 195.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 433.00
  • € 0.00
  • € 82.27
  • € 433.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 03 Νοε 2021

Ώρα

10:00 - 13:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : CYS EN 16341, Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και Κριτήρια Προδιαγραφών στις Προμήθειες Άμυνας και Ασφάλειας