Αποτελεσματικός Πωλητής

- Digital Marketing/ Sales/ Service

31 Μαΐου 2022 08:30 31 Μαΐου 2022 16:30
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
Αποτελεσματικός Πωλητής

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το επάγγελμα του πωλητή αποτελεί ένα από τα πιο απαιτητικά, συναρπαστικά, δυναμικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα επαγγέλματα στον κόσμο, το οποίο αποτελεί, ίσως, το πιο νευραλγικό κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ένας πωλητής για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να εφαρμόζει δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και πειθούς συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση και πώληση των προιόντων στα οποία στοχεύει.  

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι επαγγελματίες που ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή να βοηθηθούν, ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο τις υπάρχουσες δεξιότητες τους με σκοπό την πρακτική εφαρμογή τους στο χώρο εργασίας. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα εκπαιδευτού: 

Ο Γιώργος Μακρίδης είναι απόφοιτος του Roosevelt University, Chicago U.S.A, από όπου πήρε το πτυχίο στο Bachelor Degree, στο Accounting / Finance και M.B.A στο Marketing. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) και Αξιολογητής Επαγγελματικών προσόντων στον τομέα του Χονδρικού και Λιανικού Εμπορείου της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Έχει εργαστεί σε εταιρείες στην Αμερική και σε Ομίλους εταιρειών στην Κύπρου στο τομέα του Μάρκετινγκ / Πωλήσεων και στην Γενική Διεύθυνση Εταιρειών.Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθύνων Συμβούλου στην εταιρεία Qplan Management  Ltd  που προσφέρει λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. 

Ο Γιώργος Μακρίδης είναι εισηγητής / εκπαιδευτής  σεμιναρίων στην Κύπρο και Εξωτερικό με θέματα που αφορούν τις πωλήσεις, την Διοίκηση και το Marketing καθώς επίσης και την δημιουργία  και εκπαίδευση εξειδικευμένων  σεμιναρίων στον χώρο των  κομμωτηρίων, εστιατορίων, ελαστικών αυτοκινήτων κ.α. 

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γεώργιος Μακρίδης - Managing Director at Qplan Management Ltd

Ο Γιώργος Μακρίδης είναι απόφοιτος του Rοοsevelt University, Chicago U.S.A.  από όπου πήρε το πτυχίο στο Bachelor Degree, στο Accounting /Finance  M.B.A  στο Marketing. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) και Αξιολογητής Επαγγελματικών προσόντων στον τομέα του Χονδρικού και Λιανικού Εμπορίου της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού. 

Έχει εργαστεί σε εταιρείες στην Αμερική και σε Ομίλους εταιρειών στην Κύπρο στον τομέα του Μάρκετινγκ /Πωλήσεων και στην Γενική Διεύθυνση Εταιρειών.

Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθύνων συμβούλου στην εταιρεία Qplan Management Ltd που προσφέρει λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό.

Ο Γιώργος Μακρίδης είναι εισηγητής/εκπαιδευτής σεμιναρίων στην Κύπρο και στο Εξωτερικό σε θέματα που αφορούν τις πωλήσεις, την Διοίκηση και το Marketing καθώς επίσης και την δημιουργία και εκπαίδευση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον χώρο των κομμωτηρίων, εστιατορίων, ελαστικών αυτοκινήτων, κ.α.


Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 90.00
  • € 72.00
  • € 0.00
  • € 18.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 90.00
  • € 0.00
  • € 17.10
  • € 90.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 31 Μαΐου 2022

Ώρα

08:30 - 16:30

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ Λευκωσία (Καλλιπόλεως)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Αποτελεσματικός Πωλητής