Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης Μικρής Διάρκειας

- Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

30 Δεκ 2021 09:00 04 Ιαν 2022 17:30
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης Μικρής Διάρκειας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα με εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και έχει ως βάση το πρότυπο Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑνΑΔ. Με το τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν στη διαδικασία αξιολόγησης για απόκτηση του προσόντος. 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση με τις διαδικασίες καταγραφής αναγκών, σχεδιασμού, υλοποίησης και αξιολόγησης προγραμμάτων, οι οποίες απορρέουν από τον Οδηγό Πολιτικής και Διαδικασιών του Συστήματος Επαγγελματικών Προσόντων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πεπειραμένους υποψήφιους Εκπαιδευτές Επαγγελματικής Κατάρτισης που θέλουν να πιστοποιηθούν με βάση το πρότυπο της ΑΝΑΔ «Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης – Επίπεδο ΣΕΠ/ CYQF/EQF 5».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδεύτρια

Η Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΕΠΚ) και από το 2016 είναι Διευθύντρια της Μονάδας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του ΕΠΚ. Συντονίζει την κατεύθυνση της Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Ηγεσίας στο ΜΑ Επιστήμες της Αγωγής.Έχει αξιολογήσει πολλά ερευνητικά προγράμματα και συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια σε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης για εκπαιδευτικούς και διευθυντές σχολικών μονάδων. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις διαδικασίες του προγραμματισμού, της αξιολόγησης και της λήψης αποφάσεων, στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, στην εισαγωγή καινοτομιών στα σχολεία, στη σχολική βελτίωση και στη ΔΟΠ. Έχει δημοσιεύσει τέσσερα βιβλία, άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά και συμμετέχει με εισηγήσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου - Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΕΠΚ) και από το 2016 είναι Διευθύντρια της Μονάδας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του ΕΠΚ. Συντονίζει την κατεύθυνση της Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Ηγεσίας στο ΜΑ Επιστήμες της Αγωγής.

Έχει αξιολογήσει πολλά ερευνητικά προγράμματα και συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια σε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης για εκπαιδευτικούς και διευθυντές σχολικών μονάδων. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις διαδικασίες του προγραμματισμού, της αξιολόγησης και της λήψης αποφάσεων, στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, στην εισαγωγή καινοτομιών στα σχολεία, στη σχολική βελτίωση και στη ΔΟΠ. Έχει δημοσιεύσει τέσσερα βιβλία, άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά και συμμετέχει με εισηγήσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 448.00
  • € 238.00
  • € 85.12
  • € 210.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 448.00
  • € 0.00
  • € 85.12
  • € 448.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ειδικές εκπτώσεις για μη δικαιούχους ΔΩΡΕΑΝ για ανέργους - Οι αιτήσεις των ανέργων θα υπόκεινται σε έλεγχο και η επιλογή θα γίνεται βάση διαθεσιμότητας θέσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 30 Δεκ 2021

Ώρα

09:00 - 17:30

Τοποθεσία:

RTD Talos (Λευκωσία)

Τρίτη - 04 Ιαν 2022

Ώρα

09:00 - 17:30

Τοποθεσία:

RTD Talos (Λευκωσία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης Μικρής Διάρκειας