LIVE ONLINE WBINAR - Enterprise Digital Transformation in Cyprus Using Project Management Techniques

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Πληροφορική - Επαγγελματίες IT

09 Ιουν 2021 08:30 10 Ιουν 2021 17:15
Αγγλικά
21 ώρες ( 2 μέρες )
LIVE ONLINE WBINAR - Enterprise Digital Transformation in Cyprus Using Project Management Techniques

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε οι Κυπριακές επιχειρήσεις, και κυρίως οι μικρές επιχειρήσεις, αντιμετωπίζουν σημαντικές οργανωτικές και άλλες προκλήσεις και αδυναμίες που τις εμποδίζουν να ανταγωνίζονται με επάρκεια μέσω της χρήσης του διαδικτύου (online).

Ως εκ τούτου χρειάζεται να μεταμορφωθούν ψηφιακά για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με επιτυχία και να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικές στο νέο αυτό (ψηφιακό) περιβάλλον. 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ο βασικός σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι ακριβώς να υποδείξει στους συμμετέχοντες πώς να επιτευχθεί ο στόχος της ψηφιακής μεταμόρφωσης μέσω των αναγκαίων αλλαγών, χρησιμοποιώντας ψηφιακές τεχνικές διαχείρισης έργων.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα θα ενισχύσει την ικανότητα των μικρών επιχειρήσεων να:

  • προετοιμάσουν σωστά την ψηφιακή μεταμόρφωση της εταιρείας τους (Digital Transformation) ώστε σημαντικός αριθμός εταιρικών λειτουργιών και δράσεων να διεκπεραιώνεται μέσω του διαδικτύου και γενικότερα της ηλεκτρονικής τεχνολογίας
  • εφαρμόζουν με επιτυχία ψηφιακές τεχνικές διαχείρισης έργων, όπως το WaterFall και το Agile Project Management, για να επιτύχουν την ψηφιακή μεταμόρφωση τους
  • διαχειρίζονται αποτελεσματικά εξωτερικούς προμηθευτές και συνεργάτες στην πορεία της ψηφιακής τους μεταμόρφωσης, ώστε να μεγιστοποιούν τα οφέλη για την επιχείρηση / οργανισμό τους
  • υλοποιούν αποτελεσματικά σημαντικά ψηφιακά έργα, όπως το σχεδιασμό ιστοσελίδας (web design), διαδικτυακές εκστρατείες μάρκετινγκ (online marketing campaigns), ERP, ανάπτυξη λογιστικής πλατφόρμας (accounting platform development) κ.α.
  • αντιλαμβάνονται τα οφέλη που προκύπτουν από τη ψηφιακή μεταμόρφωση (μείωση κόστων, διάνοιξη νέων τμημάτων της αγοράς, διεύρυνση πελατειακής βάσης, αξιοποίηση περισσότερων καναλιών επικοινωνίας)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και υπεύθυνους Πληροφορικής, Μάρκετινγκ, Πωλήσεων και Στρατηγικού Σχεδιασμού μικρών επιχειρήσεων / οργανισμών (μέχρι 49 εργαζομένους), συμπεριλαμβανομένων και των επιχειρήσεων που προσφέρουν υπηρεσίες, εργαλεία και λύσεις που σχετίζονται με την ψηφιακή μεταμόρφωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δομή του προγράμματος:

Το πρόγραμμα είναι πρακτικής φύσης και περιλαμβάνει τόσο Ιδρυματική όσον και Ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση. Ο εκπαιδευτής θα πραγματοποιήσει επίσκεψη 7 ωρών σε κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση για εξειδικευμένη επί τόπου μελέτη και συζήτηση των εφαρμογών που θα πρέπει να λάβουν χώρα στη συγκεκριμένη επιχείρηση σε σχέση με το αντικείμενο του προγράμματος. 


 Εκπαιδευτής:

 Το εν λόγω Επιμορφωτικό πρόγραμμα θα διδάξει ο ξένος εμπειρογνώμονας κ. Philip Ammerman.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα, όμως συζητήσεις και παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν και στην Ελληνική

γλώσσα. 

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1785.00
  • € 1785.00
  • € 339.15
  • € 0.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1785.00
  • € 0.00
  • € 339.15
  • € 1785.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 09 Ιουν 2021

Ώρα

08:30 - 17:15

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 10 Ιουν 2021

Ώρα

08:30 - 17:15

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WBINAR - Enterprise Digital Transformation in Cyprus Using Project Management Techniques