Live Online Training – Πωλητής 5 Αστέρων – 19 μυστικά των πωλήσεων που δεν σας τα λένε στα σεμινάρια

- Digital Marketing/ Sales/ Service

03 Δεκ 2020 15:00 03 Δεκ 2020 19:00
Ελληνικά
4 ώρες ( 1 ημέρα )
Live Online Training – Πωλητής 5 Αστέρων – 19 μυστικά των πωλήσεων που δεν σας τα λένε στα σεμινάρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα μυστικά των πωλήσεων που δεν σας τα λένε στα σεμινάρια γιατί:

  • - Δεν σχετίζονται με τις παραδοσιακές τεχνικές πωλήσεων αλλά με τις διαπροσωπικές ικανότητες των πωλητών
  • - Λίγοι τα ξέρουν και λιγότεροι γνωρίζουν που, πότε και πως εφαρμόζονται .
  • - Γιατί αναπτύχθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια σύμφωνα με τις αλλαγές στις αγορές.

Οι Πωλήσεις δεν βελτιώνονται με τις παραδοσιακές τεχνικές πωλήσεων.  Αυτές έχουν εξαντληθεί και οι πλείστες πλέον είναι παρωχημένες αφού βασίζονται στην συμπεριφορά των αγορών,  των προηγούμενων δεκαετιών.

Η επιτυχία των πωλήσεων βασίζεται στην βαθιά κατανόηση το πως συμπεριφέρονται οι αγορές και οι καταναλωτές σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που διακατέχεται συχνά από απότομες αλλαγές και μεγάλη αβεβαιότητα.

Με βάση αυτό, οι Διευθυντές Πωλήσεων και οι ομάδες τους είναι απαραίτητο να αναπτύξουν μια συμπαγή στρατηγική προστιθέμενης αξίας και να ενισχύσουν τις γνωστικές ικανότητες τους υιοθετώντας και εφαρμόζοντας  απλά και σύγχρονα εργαλεία πρώτης γραμμής που θα τους δίνουν την δυνατότητα να συλλέγουν , αναλύουν και αξιολογούν πολλαπλές πληροφορίες και δεδομένα για να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις

Μέσα απο το σεμινάριο αυτό θα αντιληφθείτε ξεκάθαρα γιατί οι παραδοσιακές τεχνικές πωλήσεων δεν δουλεύουν πλέον.

Οι 19 τεχνικές και τα μυστικά αυτά εφαρμόζονται στις λιανικές αλλά και χονδρικές πωλήσεις , στις πωλήσεις τόσο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, για μικρούς αλλά και μεγάλους αγοραστές διότι είναι ανεξάρτητες του προϊόντος ή της υπηρεσίας , του καναλιού πώλησης ή του πελάτη.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με τη συμπλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν και εφαρμόζουν:


Τις 3 Τεχνικές ερωτήσεων στις πωλήσεις
- Μπούμερανγκ
- Αντιστροφή της ερώτησης
- Διαζευκτική τεχνική


Την Τεχνική της ακρόασης


Το μυστικό της ενεργοποίησης της απόφασης του πελάτη


Τις Τεχνικές της Πειθού ( 6 ) στις πωλήσεις

- Τα μυστικά της
- Αμοιβαιότητας
- Έλλειψης
- Αφθονίας
- Συνέπειας
- Κύρους
- Της σύνδεσης


Τις απαντήσεις στις 4 θεμελιώδη ερωτήσεις
- Τι πουλάς;
- Πως το πουλάς;
- Που το πουλάς;
- Ποτέ πουλάς;


3 Τεχνικές αντιμετώπισης της τιμής και της έκπτωσης


Tο μυστικό της Πώλησης στις Πωλήσεις


Όλες οι πιο πάνω τεχνικές παρουσιάζονται δια μέσω πραγματικών σεναρίων και παραδειγμάτων από την αγορά για καλύτερη κατανόηση ως προς το πως χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Διευθυντές Πωλήσεων, Υπεύθυνους Πωλήσεων, Προϊστάμενους Πωλήσεων, Team Leaders Πωλήσεων, Πωλητές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Σεμινάριο μπορεί να διοργανωθεί και σε Ενδοεπιχειρησιακό Επίπεδο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εκάστοτε Εταιρείας

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γιαννάκης Μουζούρης - Strategy and Performance Management Expert / Business Consultant / Trainer

Ο Γιαννάκης Μουζούρης είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. στην Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο Κάνσας των Η.Π.Α σπουδάζοντας με πλήρη υποτροφία Φούλπραιτ και μεταπτυχιακού M.Sc. στην Διοίκηση σπουδάζοντας με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο. Κατά την διάρκεια του Μεταπτυχιακού εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας ως Βοηθός Καθηγητή στην διδασκαλία πτυχιακών μαθημάτων στην Σχολή Μηχανικών και ως καθηγητής στο Supportive Educational Services του Πανεπιστημίου για 2 χρόνια όπου και βραβεύτηκε για την εκπαιδευτική του ικανότητα. Διαθέτει συνολικά 25ετή επαγγελματική εμπειρία στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Εργάστηκε για 2 χρόνια στο Centre for Research Incorporated των Η.Π.Α ως Σύμβουλος όπου συμμετείχε σε διαγνωστικές μελέτες βελτίωσης σε πάνω από 80 Επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων θυγατρικών της General Motors, General Electric, Campbell’s Soup, Procter & Gamble. Επέστρεψε στην Κύπρο όπου και εργάστηκε για 6 χρόνια – 3 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής και 3 χρόνια ως Διευθυντής Εργοστασίου σε Συγκρότημα Βιομηχανιών παραγωγής συσκευαστικών προϊόντων για τρόφιμα στην Κύπρο.

Από το 1995 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής στην Κύπρο και το εξωτερικό μέσω της Conicon Ltd.

Έχει εργαστεί στην Ελλάδα, Ισραήλ, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Συρία, Αυστρία ως Σύμβουλος σε μεγάλους Οργανισμούς όπως η ΙΚΕΑ (Μητρική Εταιρεία), Maritime Leisure Group, ENOC ενώ στην Κύπρο το πελατολόγιο του περιλαμβάνει Εταιρείας/Οργανισμούς όπως: Remedica, Ocean Basket, Lanitis Green Energy Group, CTC – ARI, MSJ Jacovides, Elysium Hotel, Τσιμεντοποιεία Βασιλικού, Prime Property Group, ΑΤΗΚ, Αρχή Ηλεκτρισμού, Δήμο Λευκωσίας, Δήμος Στροβόλου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΤΕΠΑΚ, RIK και πολλές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, βιομηχανία, κατασκευές, υπηρεσίες, ναυτιλιακά, τουρισμό.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 90.00
  • € 0.00
  • € 17.10
  • € 90.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Για εγγραφές 2 ατόμων και πάνω από την ίδια εταιρεία προσφέρεται 15% έκπτωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 03 Δεκ 2020

Ώρα

15:00 - 19:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Live Online Training – Πωλητής 5 Αστέρων – 19 μυστικά των πωλήσεων που δεν σας τα λένε στα σεμινάρια