Managing Change

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

10 Απρ 2020 08:30 10 Απρ 2020 14:30
Αγγλικά
6 ώρες ( 1 ημέρα )
Managing Change

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παρόν πρόγραμμα στοχεύει να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις γνώσεις, χρήσιμες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται έτσι ώστε να διαχειρίζονται την αλλαγή και επίσης στη διαμόρφωση μιας θετικής στάσης που θα βοηθά στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού με τις αλλαγές που εφαρμόζει.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Συνεπώς με το τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Γνωρίζουν τα βήματα-στάδια μια επιτυχημένης αλλαγής,
  • Γνωρίζουν τα βασικά μοντέλα της αλλαγής,
  • Γνωρίζουν εργαλεία για την ανάπτυξη κουλτούρας αλλαγής στον οργανισμό τους (εντοπισμός και διαχείριση εμπλεκομένων),
  • Γνωρίζουν τεχνικές και εργαλεία για τη διαδικασία διαχείρισης αλλαγής στον οργανισμό τους,
  • Στήνουν ομάδες στήριξης-διαχείρισης-διευκόλυνσης της αλλαγής,
  • Στήνουν μηχανισμούς στήριξης για να προχωρούν οι όποιες αλλαγές είναι αναγκαίες στον οργανισμό τους.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Διευθυντές , Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, Προϊστάμενοι Τμημάτων και επιστημονικό προσωπικό οργανισμών σε θέσεις με αυξημένα καθήκοντα που έχουν ρόλο στη διαχείριση αλλαγών στον οργανισμό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Διεξαγωγής

  • ΚΕΣΕΑ
  • Καρυάτιδων 3, Στρόβολος, Λευκωσία
  • 22817900
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Άννα Ξυνιστέρη - General Manager at KESEA Ltd

Η Άννα Ξυνιστέρη κατέχει εικοσαπενταετή πείρα σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και δεκαπενταετή σε θέματα διαχείρισης έργων. Έχει εργαστεί σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού σε μικρούς και μεγάλους οργανισμούς, ενώ την τελευταία δεκαετία είναι σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού. Κύριες ενέργειες της σε αυτούς τους ρόλους είναι το στήσιμο ή/και αναδιάρθρωση τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, από το σχεδιασμό μέχρι την πλήρη υλοποίηση. Αυτό συμπεριλαμβάνει: ετοιμασία πολιτικών και διαδικασιών, εγχειριδίων προσωπικού, συστημάτων αξιολόγησης, διαδικασιών διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών, προσλήψεις, παράδοση εκπαιδεύσεων, κατάρτιση συμβολαίων, εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων για το τμήμα και ότι άλλο απαιτείται σε ένα σύγχρονο τμήμα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. 

Μέσα από το ρόλο της ως Υπεύθυνη Έργου, έχει υλοποιήσει πέραν των 100 έργων, συγχρηματοδοτούμενων και μη, μικρού και μεγάλου μεγέθους, με το μεγαλύτερο να έχει προϋπολογισμό 1.2 εκατ. Ευρώ και τα οποία πάντοτε σχετίζονταν με θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει υλοποιήσει περισσότερα από 2000 εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ οι επωφελούμενοι είναι περισσότεροι από 15000 άτομα. 

Οι τομείς που εμπίπτουν στις ειδικότητές της είναι:  Ηγετικές Ικανότητες, Ανθρώπινο Δυναμικό συμπεριλαμβανομένου συστημάτων Αξιολόγησης προσωπικού, Διαχείριση Έργων, Στρατηγική και Οργανωτικές δομές.Έχει μεταπτυχιακό στη διοίκηση (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και μεταπτυχιακό στη δημόσια διοίκηση. Είναι πιστοποιημένη PMP - Project Management Professional (Διευθύντρια Έργου) κατά ΡΜΙ - Project Management Institute, USA και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της ΑΝΑΔ.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 90.00
  • € 0.00
  • € 17.10
  • € 90.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Παρασκευή - 10 Απρ 2020

Ώρα

08:30 - 14:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Άννα Ξυνιστέρη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Managing Change

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικής Στοχοθέτησης – Business Scorecard & ...

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο (ιδρυματικό και ενδοεπιχειρησιακό) παρουσιάζει τις μεθόδους εφαρμογής ενός ολιστικού συστήματος διαχείρισης εταιρικής στοχοθέτησης, γι...

09/05/2024 08:30

18 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Λευκωσία