Το Παγκοσμίου Φήμης Σεμινάριο ‘Dale Carnegie – Skills for Success’ Επιχορηγημένο σε Όλες τις Πόλεις

calendar icon

23 Ιανουαρίου 2023

⠀ -⠀ Soft Skills/Επικοινωνία
Το Παγκοσμίου Φήμης Σεμινάριο ‘Dale Carnegie – Skills for Success’ Επιχορηγημένο σε Όλες τις Πόλεις

Η Dale Carnegie, είναι μια από τις πιο πετυχημένες και πιο ιστορικές εταιρείες στο τομέα της εκπαίδευσης στη διαχείριση ανθρωπίνων σχέσεων σε όλο τον κόσμο. Σεμινάρια που έχουν γαλουχήσει γενεές και γενεές ηγετών για 100 χρόνια!!

Ένα από τα πιο γνωστά σεμινάρια στο κόσμο, το Dale Carnegie Skills for Success, θα διεξαχθεί σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με επιχορήγηση €535 σε όλους τους δικαιούχους της ΑνΑΔ.

  1. 20/03/2023 The Dale Carnegie Course - Skills for Success - Larnaka

  2. 21/03/2023 The Dale Carnegie Course - Skills for Success – Nicosia

  3. 22/03/2023 The Dale Carnegie Course - Skills for Success – Paphos

  4. 23/03/2023 The Dale Carnegie Course - Skills for Success – Limassol

Η ευκαιρία που ξανοίγεται πλέον για κάθε στέλεχος επιχείρησης, είναι μεγάλο. Η παρακολούθηση ενός από τα πιο επιδραστικά σεμινάρια στο κόσμο, είναι πλέον πιο προσιτό από ποτέ. Το εκπαιδευτικό αυτό εργαστήρι, έχει αποκτήσει τη φήμη του μέσα από δεκαετίες επιτυχιών στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Ένα πρόγραμμα που αποκρυπτογραφεί την ανθρώπινη επικοινωνία και την κάνει πιο πρακτική από ποτέ. Χαρακτηρίζεται ως πρόγραμμα ‘αναγέννησης των ανθρώπων’ αφού η επίδρασή του είναι καθοριστική πολλές φορές για τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα ‘Dale Carnegie Course – Skills for success’, θα διεξαχθεί σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, για την ευκολότερη και πιο άνετη πρόσβαση όλων των συμμετεχόντων. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για να μιλήσετε με τον συντονιστή του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης.Share: