ΚΕΠ: Διήμερο Σεμινάριο για Αποτελεσματική Περιβαλλοντική Διαχείριση στο Ξενοδοχείο Cleopatra

calendar icon

20 Νοεμβρίου 2023

⠀ -⠀ Ενέργεια/Α.Π.Ε./Περιβάλλον
ΚΕΠ: Διήμερο Σεμινάριο για Αποτελεσματική Περιβαλλοντική Διαχείριση στο Ξενοδοχείο Cleopatra

Το προσκήνιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης καταλαμβάνει η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, με την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ) να οργανώνει ένα σεμινάριο που θέτει τα θεμέλια για αυτό τον σκοπό. Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, ειδικοί και επιχειρηματίες θα συγκεντρωθούν στο Cleopatra Hotel της Λευκωσίας για να εμβαθύνουν στα μυστικά του ISO 14001:2015, το πρότυπο κορυφής για την περιβαλλοντική διαχείριση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να ενσωματώνουν περιβαλλοντικά πρότυπα στην καθημερινότητα της επιχείρησής τους, καλύπτοντας τεχνικές και πρακτικές επιθεώρησης. Κάτω από την καθοδήγηση της Χρυσταλλένης Παπαδοπούλου, επιθεωρήτριας της ΚΕΠ, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πλούσια γνώση και εμπειρία στην εφαρμογή και τον έλεγχο των περιβαλλοντικών προτύπων.


06/12/2023 Σεμινάριο ΚΕΠ: Απαιτήσεις Προτύπου ISO 14001:2015 - Τεχνικές Εσωτερικής Επιθεώρησης


Στη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν την αξία της διαχείρισης περιβαλλοντικών θεμάτων και τον ρόλο τους ως εσωτερικοί επιθεωρητές. Το πρόγραμμα θα τους βοηθήσει να εντοπίζουν περιβαλλοντικές ευκαιρίες και να βελτιώνουν συστηματικά τις διαδικασίες τους, ενώ το πιστοποιητικό IQNet Academy θα τους προσδώσει διεθνή αναγνώριση.

Η ΚΕΠ, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, δείχνει τον δρόμο για μια πιο βιώσιμη και υπεύθυνη επιχειρηματική κουλτούρα, αναγνωρίζοντας την κριτική σημασία της περιβαλλοντικής ευθύνης στην σύγχρονη εποχή.Share: