Κωνσταντίνος Πίροκκας

Επαγγελματικός Τίτλος:

Food Safety and Qual. Sys. Consultant at F.H.A.Adv. Services

Πληροφορίες Εκπαιδευτή

Ο Κωνσταντίνος Πίροκκας έχει σπουδές στη τεχνολογία τροφίμων και μικροβιολογία τροφίμων. Είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής σε θέματα διαχείρισης της Ασφάλειας τροφίμων τα τελευταία 30 χρόνια και από τους πρώτους που έχουν εφαρμόσει συστήματα HACCP στη Κύπρο. Είναι από τους κορυφαίους συμβούλους στην ασφάλεια τροφίμων και συνεργάζεται με μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες παραγωγής φαγητού. Είναι ενεργό μέλος σε συνδέσμους υγιεινής και ασφάλειας στην Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη με τεράστια εμπειρία στην εκπαίδευση επαγγελματιών.

ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
  • TEKMHΡΙΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000

  • ΒΑΣΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  • ΒΑΣΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΓΟΡΩΝ ΑΛΦΑΜΕΓΑ

  • ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙSO22000:2

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ISO 17025

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  • ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ

  • ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ISO 9001:2008

Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις ΕκπαιδευτήΦορέας Πιστοποίησης
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ)ΑνΑΔ
Προγενέστερα Σεμινάρια
Ολοκληρώθηκε
Διαχείριση Τροφίμων και Ορθές Πρακτικές Υγιεινής

Οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση θα πρέπει να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες ώστε να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της μικροβιολογίας και της υγιεινής των τρο...

02/06/2020 14:30

7 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Flamingo Hotel