Introduction to the Art of Sommelier

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

04 Νοε 2024 09:00 05 Νοε 2024 17:00
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
anad greek logo
Introduction to the Art of Sommelier

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε Επιχειρήσεις Εστίασης. 

Ενώ το κρασί ήταν ανέκαθεν το απόλυτο συνοδευτικό φαγητού, οι σημερινές τάσεις των καταναλωτών έχουν διαφοροποιηθεί, όσον αφορά τις επιλογές τους. 

Η πώληση, περνά μέσα από τη γνώση για το κρασί, τα νέα είδη, τη σύγχρονη γαστρονομία αλλά και τις νέων μεθόδους παραγωγής κρασιού, όπως οργανικά, βιολογικά, vegan και άλλα. 

Κύριος σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους σερβιτόρους, να αποκτήσουν γνώσεις για την οινοποίηση τις τάσεις και τις νέες ποικιλίες, τόσο στον διεθνή όσο και στον Κυπριακό αμπελώνα και να αποκτήσουν δεξιότητες σερβιρίσματος και προώθησης. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εστίασης
  • εστιάτορες και εργαζόμενοι σε καφεστιατόρια και Wine Bar
  • όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενότητες: 

  • Τύποι κρασιών 
  • Παράγοντες του κρασιού 
  • Έδαφος & κλίμα 
  • Διεθνείς ποικιλίες 
  • Οι κυπριακοί αμπελώνες 
  • Κυπριακές ποικιλίες 
  • Ο σημαντικός ρόλος του ποτηριού 
  • Συνδυασμός κρασιού με φαγητό 
  • Κρασί και βιγκανισμός 
  • Σερβίρισμα κρασιού 

Masterclass: Η σημασία του σωστού ποτηριού 

Εξερευνήστε την αλληλεπίδραση μεταξύ σχήματος ποτηριού και απόλαυσης κρασιού. Συμμετάσχετε σε μια γευσιγνωσία σύγκρισης, με τέσσερα εκλεκτά κρασιά – με το καθένα να σερβίρεται στο ειδικό για την ποικιλία του ποτήρι. 

Ζήστε την τέχνη της μετάγγισης από το μπουκάλι και αποκτήστε γνώσεις μέσα από μια ζωντανή συνάντηση. 

Ως ενθύμιο, κάθε συμμετέχωντας θα πάρει το ποτήρι Riedel Tasting, το ίδιο αυτό «δοχείο» που εμπλούτισε το αξέχαστο αυτό, αισθητηριακό ταξίδι.


Πιστοποίηση 

Πιστοποιητικό συμμετοχής από το Cyprus Hospitality Educational Institute 

Προοπτική: Η ύλη του μαθήματος βασίζεται στα διεθνή πρότυπα WSET. 

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 375.00
  • € 280.00
  • € 0.00
  • € 95.00
  • € 95.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 375.00
  • € 0.00
  • € 71.25
  • € 375.00
  • € 446.25
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 04 Νοε 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

Ayia Napa Hotels Limited (Alion Beach Hotel )

Τρίτη - 05 Νοε 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

Ayia Napa Hotels Limited (Alion Beach Hotel )

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Introduction to the Art of Sommelier

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Introduction to the Art of Sommelier...

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε Επιχειρήσεις Εστίασης.  Ενώ το κρασί ήταν ανέκαθεν το απόλυτο συνοδευτικό φαγητού, οι σημερ...

04/11/2024 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Ayia Napa Hotels Limited (Alion Beach Hotel )

Planning & Control...

Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών σε αυτό το βασικό μ...

06/11/2024 09:00

42.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε Επιχειρήσεις Εστίασης.  Ενώ το κρασί ήταν ανέκαθεν το απόλυτο συνοδευτικό φαγητού, οι σημερ...

25/11/2024 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)