Crisis Management

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία - Ενέργεια/ Α.Π.Ε./ Περιβάλλον

27 Μαΐου 2024 09:00 27 Μαΐου 2024 16:45
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
Βασίλειος Μπαλτάς
Crisis Management

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εφαρμογή του προγράμματος αυτού έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει έναν οργανισμό να αντιμετωπίσει ένα ξαφνικό και σημαντικό αρνητικό συμβάν, να ξεπεράσει κρίσιμες καταστάσεις που δημιουργούνται κατά καιρούς και να αναπτύξει μηχανισμούς που συμβάλουν στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων, σαν μέρος της επιχειρησιακής του συνέχειας (Business Continuity).

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αντιλαμβάνονται και να διακρίνουν τις αιτίες μιας κρίσης, να προσδιορίζουν έγκαιρα τον κατάλληλο τρόπο αντίδρασης, καθώς και να εφαρμόζουν πρακτικές διαχείρισης πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη κρίση. Επιπλέον, θα μπορούν να εκπονούν ένα σχέδιο διαχείρισης κρίσης (CMP) καθώς και να αναγνωρίζουν γεγονότα που έχουν την δυνατότητα να βλάψουν την λειτουργία, τις επιδόσεις, τα αποτελέσματα ή τη φήμη του οργανισμού τους. Επίσης, θα είναι σε θέση να προσδιορίζουν το κύκλο μιας κρίσης όπως και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά καταστάσεις και παράγοντες (stress, βιασύνη, συγκρούσεις κ.α.) που είναι εμπόδιο στην σωστή διαχείριση.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η μεθοδολογία αυτή, ως εργαλείο διοίκησης, έχει αποδειχθεί ότι είναι εφαρμόσιμη σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων δραστηριότητας, όλων των μεγεθών και διαμορφώσεων. Απευθύνεται κυρίως σε στελέχη μεσαίου επιπέδου και άνω, προϊστάμενους ομάδων, τμημάτων και διευθυντές.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Βασίλειος Μπαλτάς - Μηχανολόγος Μηχανικός Αεροδιαστημικής

Ο Βασίλειος Μπαλτάς Μηχ. Μηχ/κος Αεροδιαστημικής P. Sabatier University Τουλούζη / Γαλλία και Master in Marketing & Communication Οικ. Πανεπ. Αθηνών. Για πολλά έτη Διευθυντικό στέλεχος στην ΕΑΒ,  στην Tata Aerospace / Ινδία και στην Palirria Bulgaria. Γνωρίζει Γαλλικά και Αγλικά. Συνεργάστηκε με τις σημαντικότερες Αεροδιαστημικές παγκοσμίως εταιρείες (Lockheed Martin, Boeing, GE, P&W, Sikorsky, Airbus, Dassault, THALES , SAAB, Raytheon). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή σύγχρονων μεθοδολογιών διαχείρισης πόρων και  τη συνεχή βελτίωση (Risk Management, Kaizen, 5S, VSM, PDCA, People Development, κ.λπ.) και είναι κάτοχος 6sigma Black Belt.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 280.00
  • € 140.00
  • € 0.00
  • € 140.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 280.00
  • € 0.00
  • € 53.20
  • € 280.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 27 Μαΐου 2024

Ώρα

09:00 - 16:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Βασίλειος Μπαλτάς

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Crisis Management

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Αποτίμηση Ανθρακικού Αποτυπώματος - Απαιτήσεις Προτύπου ISO 14064-1...

Λόγω της κλιμακούμενης κλιματικής αλλαγής η απαίτηση για την αποτίμηση του ανθρακικού αποτυπώματος βαίνει συνεχώς πιο απαιτητή. Η αξία πολλών Project σε παγκόσμ...

20/05/2024 09:00

16 ώρες (3 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online

Crisis Management...

Η εφαρμογή του προγράμματος αυτού έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει έναν οργανισμό να αντιμετωπίσει ένα ξαφνικό και σημαντικό αρνητικό συμβάν, να ξεπεράσει κρίσιμ...

27/05/2024 09:00

7 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online