Food Safety Managing with the HACCP System

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

24 Απρ 2024 09:00 15 Μαΐου 2024 17:00 CHEI (Λεμεσός)
Ελληνικά
28 ώρες ( 4 μέρες )
anad greek logo
Food Safety Managing with the HACCP System
Περισσότερα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Νάσια Σταύρου - ISO & Food Safety Consultant and Trainer
Η Νάσια Σταύρου είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από την ΑΝΑΔ και το AH & LEI. Ως Τεχνολόγος Τροφίμων, έχει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλεια Τροφίμων, Περιβάλλον κ.λπ....
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 820.00
  • € 560.00
  • € 0.00
  • € 260.00
  • € 260.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 820.00
  • € 0.00
  • € 155.80
  • € 820.00
  • € 975.80

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Περισσότερα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Food Safety Managing with the HACCP System

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Management of Food and Beverage Operations...

Η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών και αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πως να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε με επιτυχία ...

18/09/2025 09:00

42.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Planning & Control...

Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών σε αυτό το βασικό μ...

06/11/2025 09:00

42.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)