Food Safety Managing with the HACCP System

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

24 Απρ 2024 09:00 15 Μαΐου 2024 17:00
Ελληνικά
28 ώρες ( 4 μέρες )
Food Safety Managing with the HACCP System

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το μάθημα αποτελεί μέρος του F&B Management Specialization και παρουσιάζει τη μέθοδο επικινδυνότητας Κρίσιμου Σημείου Ελέγχου (HACCP) της ασφάλειας των τροφίμων χρησιμοποιώντας μια συστηματική, ευκολονόητη προσέγγιση που απευθύνεται σε επόπτες και Διευθυντές στη βιομηχανία φιλοξενίας.

Το μάθημα λειτουργεί ως χρήσιμη πηγή καθορισμένων όρων με σαφήνεια και λεπτομερείς καταλόγους αρμοδιοτήτων για την ασφάλεια των τροφίμων, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν στια δικά τους Τμήματα και επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ποια τα οφέλη για εσάς

  • Μια, σε βάθος γνώση των πολλών τομέων στη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, όπως:
  • Επιδημίες που προκαλούνται από τρόφιμα
  • Σημαντικά αλλεργιογόνα τροφίμων
  • Έλεγχοι θερμοκρασίας χρόνου για την ασφάλεια δυνητικά επικίνδυνων τροφίμων
  • Πρόνοιες σχετικά με το ξανασερβίρισμα τροφίμων


Ποια τα οφέλη για τις επιχειρήσεις

  • Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές / Επόπτες που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες για την προώθηση και την ανάδειξη της εταιρείας
  • Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Food Safety Managing with the HACCP System απευθύνεται σε διευθυντές ή επόπτες στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών στη βιομηχανία φιλοξενίας και εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών και των διευθυντών εστιατορίων και μπαρ. Αυτό το συγκεκριμένο μάθημα είναι επίσης κατάλληλο για Σεφ και διαχειριστές ποιότητας.

Αποτελεί μέρος του Τίτλου Σπουδών Food and Beverage Management Specialization του AH&LEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέματα

  • Διαχείριση κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων και το σύστημα HACCP
  • Μόλυνση και αλλοίωση τροφίμων
  • Τα σημεία ελέγχου στον σχεδιασμό μενού και αγορών
  • Τα σημεία ελέγχου παραλαβής, αποθήκευσης και έκδοσης
  • Τα σημεία προετοιμασίας, μαγειρέματος και διατήρησης
  • Το σημείο ελέγχου σερβιρίσματος
  • Το σημείο ελέγχου καθαριότητας και συντήρησης
  • Καθαρισμός και συντήρηση εγκαταστάσεων
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Νάσια Σταύρου - ISO & Food Safety Consultant and Trainer

Η Νάσια Σταύρου είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από την ΑΝΑΔ και το AH & LEI. Ως Τεχνολόγος Τροφίμων, έχει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλεια Τροφίμων, Περιβάλλον κ.λπ.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 820.00
  • € 560.00
  • € 0.00
  • € 260.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 820.00
  • € 0.00
  • € 155.80
  • € 820.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 24 Απρ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Νάσια Σταύρου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Νάσια Σταύρου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Νάσια Σταύρου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 15 Μαΐου 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Νάσια Σταύρου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Food Safety Managing with the HACCP System