Managing Beverage Operations
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αυτό το μάθημα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για μια πρόκληση στη διαχείρισης μιας μονάδας ποτών (Bars) σε περιβάλλον φιλοξενίας.
Με έμφαση στις πρακτικές διαχείρισης και ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών προσλήψεων και αξιολογήσεων απόδοσης, καλύπτει επίσης την πώληση και εμπορία τροφίμων και ποτών, καθώς και τα καθήκοντα και τις ευθύνες των μπάρμαν και των σερβιτόρων μπαρ.
Αυτό επιτρέπει μια σφαιρική προσέγγιση για τη διαχείριση όλων των πτυχών των εργασιών στο Μπαρ ενός ξενοδοχείου ή άλλου χώρου εστίασης.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ποια τα οφέλη για εσάς
- Ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης και ηγεσίας
- Τμηματικές δεξιότητες σχεδιασμού και οργάνωσης
- Δεξιότητες στην εφαρμογή και τον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας
- Επιτυχής διαχείριση του εργατικού δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών πρόσληψης, εκπαίδευσης, κινήτρων και αξιολόγησης απόδοσης.
Ποια τα οφέλη για τις επιχειρήσεις
- Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Μάνατζερ σε Μπαρ, που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες για αναβάθμιση και προώθηση της επιχείρησης.
- Οι επιχειρήσεις F&B, θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από ένα παγκοσμίου φήμης Φορέα Πιστοποίησης
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Τάσεις που επηρεάζουν τα μπαρ
- Τα βασικά του σερβιρίσματος
- Υπευθυνότητες στο σερβίρισμα ποτών
- Πώληση αλκοόλ με προσοχή
- Ηγεσία και εποπτεία
- Όλες οι Λειτουργίες σ’ ένα μπαρ
- Μάρκετινγκ και πωλήσεις μπαρ
- Μπύρα
- Οινοπνευματώδη
- Βασικές αρχές του κρασιού
- Κρασιά Γαλλίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Κύπρου και άλλων χωρών
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναστάσιος Πιζανίδης - Εκπαιδευτής Φιλοξενίας και Catering
Ο Αναστάσιος Πιζανίδης έχεις σπουδάσει Travel and Tourism Administration και είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ.
Με πείρα πέραν των 30 χρόνων στη βιομηχανία της Φιλοξενίας και Catering (Food & Beverage), ο Αναστάσιος έχει εργαστεί σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο κατέχοντας διοικητικές θέσεις με εξαιρετική επιτυχία.
Από το 2021 συνεργάζεται μαζί μας σαν εκπαιδευτής σε προσωπικό εστίασης με εξειδίκευση στο σωστό σερβίρισμα. Έχει πολύ καλές κριτικές ιδιαίτερα στο “fine dining” και “butlering service”
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 950.00
- € 700.00
- € 0.00
- € 250.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 950.00
- € 0.00
- € 180.50
- € 950.00
Κοστολογικές Πληροφορίες
Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τετάρτη - 13 Μαρτίου 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Αναστάσιος ΠιζανίδηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 20 Μαρτίου 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Αναστάσιος ΠιζανίδηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 27 Μαρτίου 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Αναστάσιος ΠιζανίδηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)