5ήμερο Masterclass για Επίτευξη Επαγγελματικών και Προσωπικών Στόχων το 2024

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

26 Νοε 2023 19:00 30 Νοε 2023 20:00
Ελληνικά
5 ώρες ( 5 μέρες )
5ήμερο Masterclass για Επίτευξη Επαγγελματικών και Προσωπικών Στόχων το 2024

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Πόσες φορές έχεις θέσει στόχους για τη νέα χρονιά, κρατώντας ίσως τον εαυτό σου πειθαρχημένο μερικές μέρες ή και μερικές εβδομάδες … αλλά σύντομα η καθημερινότητα σε “καταπίνει” και επανέρχεσαι στα ίδια παλιά μοτίβα; 
  • Πόσες φορές είπες, «Αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά μου!» ή «Αυτή θα είναι η χρονιά που θα τα καταφέρω!»….. μόνο που σε βρίσκει ο Δεκέμβριος μέσα στην ίδια απογοήτευση; 
  • Και πόσες φορές σκέφτηκες ότι αναζητάς κάτι περισσότερο από την ζωή … ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι αυτό που σου αξίζει αλλά κάτι πολύ πιο μεγάλο…

 Λοιπόν, θέλω να σου πω ότι και εγώ ένιωθα έτσι!!

Για πολλά χρόνια ήμουν σε μια σίγουρη εργασία, αλλά μέσα μου ένιωθα ότι ήμουν σε λάθος ζωή. Μια βολεμένη αλλά ανούσια και άχρωμη ζωή. Ένιωθα ότι ήθελα περισσότερα και πιο ουσιώδη.. Να κάνω τη διαφορά, να δώσω το στίγμα μου στον κόσμο. Η περιπλάνηση μου σταμάτησε γνωρίζοντας έναν απλό, αλλά παγκόσμια επιτυχημένο άνθρωπο. Ο Bob Proctor και η καταπληκτική του μεθοδολογία με μεταμόρφωσαν και με έβαλαν στον δρόμο που πραγματικά ανήκα: της δημιουργίας, της προσφοράς και της συνεχούς ανέλιξης!

Εδώ και αρκετά χρόνια μοιράζομαι και διδάσκω αυτή τη μεθοδολογία με σκοπό να δώσω τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν πραγματικά (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως! ) να σπάσουν τους περιορισμούς του περιβάλλοντος τους και να βρουν νόημα με τη ζωή τους κυρίως με τους επαγγελματικούς τους στόχους, έτσι ώστε να προσφέρουν στον εαυτό τους και την οικογένεια τους την ευημερία και την ευτυχία που ονειρεύονται.  Με μετρήσιμα και ουσιαστικά αποτελέσματα με κάθε άτομο ή ομάδα που δουλεύουμε μαζί.

  • Εσείς… είστε έτοιμοι να κατακτήσετε το 2024; 
  • Να δημιουργήσετε μια  πραγματικά καλή χρονιά;
  • Την καλύτερη της ζωής σας μέχρι τώρα; 

(Το MASTERCLASS θα είναι σε διαδικτυακή ζωντανή σύνδεση, καθημερινά, διάρκειας 60 λεπτών)

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σε αυτές τις 5 μέρες θα μάθετε:

  • Πως να βρείτε το νόημα και το σκοπό της ζωής σας
  • Να θέσετε αξιόλογους στόχους για το 2024
  • Πως να καταφέρετε τους στόχους
  • Να βάζετε φρένο στην αναβλητικότητα (procrastination)
  • Πώς λειτουργεί το μυαλό και ποια τα μαγικά εργαλεία του για δημιουργία μετρήσιμων αποτελεσμάτων.
  • Πως κτίζετε η εικόνα του νικητή (“The Winner” Mindset)
  • Διαχείριση του φόβου προς την επιτυχία
  • Δημιουργία στάσης επιτυχίας (The Breaking Point of Success)
  • Και άλλες πολλές χρήσιμες ιδέες και υλικό



ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Αφορά όσους έχουν ήδη μίαν επιχείρηση ή είναι αυτοτελείς επαγγελματίες και θέλουν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα έσοδά τους χωρίς επίπονη προσπάθεια, αλλά με μεθοδικότητα.

Και πιο συγκεκριμένα

  • Επιχειρηματίες, Αυτοτελώς Εργαζόμενους και Επαγγελματίες Πωλητές
  • Ασφαλιστικοί συμβούλοι,  σύμβουλοι και μεσίτες ακινήτων και άλλοι επαγγελματίες πωλητές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γνωρίστε την Εκπαιδευτρια του Master Class Μαρία Μενοίκου

Θυμάμαι τη μέρα σαν να ήταν χθες όταν αποφάσισα να αφήσω τη σίγουρη σταθερή μου θέση στην τράπεζα και να ακολουθήσω το όνειρο μου, που ήταν να βοηθώ ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους.   Πήρα την απόφαση και έκανα το μεγάλο άλμα προς το όνειρο μου χωρίς κάποιο δίχτυ προστασίας, μονάχα το μεγάλο μου όνειρο.

Συνάντησα μπόλικες δυσκολίες στην πορεία. Όμως χρησιμοποιώντας απλές αλλαγές νοοτροπίας και στρατηγικές, από τον μέντορά μου, τον Bob Proctor και άλλους επιτυχημένους που μελετώ και μαθαίνω από αυτούς, έμαθα σε σύντομο χρονικό διάστημα πώς να έχω μια καθημερινότητα με σκοπό και νόημα, πως να κερδίσω έλεγχο του χρόνου μου αλλά και πώς να επιτυγχάνω τους στόχους μου, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Τώρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που κάνουν τη διαφορά στην δική μου ζωή!

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Μαρία Μενοίκου - Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης
Η Μαρία Μενοίκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Πιστοποιημένη Σύμβουλος ‘Thinking into Results’, στενή συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Proctor Gallagher και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της ΑνΑΔ. 

Με μια δια βίου διάθεση, αλλά και έφεση στη μελέτη και την κατανόηση των παραγόντων που συμβάλλουν στην ψυχολογική και κοινωνιολογική συμπεριφορά, εργάζεται με ιδιώτες, εταιρείες και οργανισμούς, τους οποίους εμπνέει και ενθαρρύνει, ώστε να επιτύχουν τα αποτελέσματα που επιδιώκουν. 

Η επιδίωξη της μελέτης και κατανόησης των εννοιών και των μηχανισμών που αποτελούν τους νόμους της επιτυχίας, την οδήγησε σε ένα ταξίδι γνώσης μέσω του οποίου κατάφερε να γνωρίσει προσωπικά και να μαθητεύσει κοντά στον Bob Proctor, αλλά και σε άλλους κορυφαίους ειδικούς και μέντορες στον τομέα της επιτυχίας, όπως Τόνι Ρόμπινς, η Mary Morrissey, ο Bernard Hiller, ο Δρ. Joe Dispenza, ο Jack Canfield, ο Michael Beckwith, η Πέγκυ McColl και πολλούς άλλους.    

Η Μαρία Μενοίκου έχει ένα πλούσιο και ποικίλο υπόβαθρο στον τομέα της λογιστικής, των τραπεζών, του εσωτερικού ελέγχου, της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, του εμπορίου και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, την κοινωνιολογία και την ψυχολογία. Σήμερα υπερέχει ως επιτυχημένη, δυναμική και εστιασμένη στα αποτελέσματα επαγγελματίας και έχει δεσμευτεί να εκπαιδεύει, να κατευθύνει και να βοηθά τους άλλους να αναπτύξουν τον εαυτό τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Για πολλά χρόνια κατείχε καίριες ηγετικές θέσεις σε διοικητικά συμβούλια, σε επιτροπές και εθελοντικές οργανώσεις, όπως η Ένωση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, η Διεθνής Αμνηστία, η Green Peace, η Παιδική Στέγη Λευκωσίας και Ροταράκτ. Αυτή τη στιγμή είναι ενεργό μέλος του στον ΦΟΣ Φωτογραφικό όμιλος, στον όμιλο Rotary Nicosia Lefcothea και στην οργάνωση Εθελοντών Γιατρών Κύπρου. 

Η Μαρία Μενοίκου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή, σε συνεργασία με τη ραδιοφωνικό παραγωγό Βάσω Πελεγκάρη, στο πρώτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ΡΙΚ στους 97,2fm.  Η ραδιοφωνική εκπομπή έχει τίτλο «Στοχεύοντας την επιτυχία» και μεταδίδεται κάθε δεύτερο Σάββατο πρωί μεταξύ 9:00 πμ και 10:00 πμ. 

Το πάθος, η έμπνευση και η θετική στάση της, της επιτρέπουν να ενδυναμώνει τους ανθρώπους, να τους κατευθύνει, να τους καθοδηγεί και να τους βοηθά να μετατρέπουν τους στόχους και τα όνειρά τους σε απτή πραγματικότητα. 

Η Μαρία δημιουργεί μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλαγή κουλτουρας, soft skills, καθορισμό και επίτευξη στόχων, πωλήσεις

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 42.02
  • € 0.00
  • € 7.98
  • € 42.02
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κυριακή - 26 Νοε 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Δευτέρα - 27 Νοε 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 28 Νοε 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 29 Νοε 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 30 Νοε 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : 5ήμερο Masterclass για Επίτευξη Επαγγελματικών και Προσωπικών Στόχων το 2024