3rd Credit Risk Management Forum

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Χρηματοοικ. Ασφαλιστικά Τραπεζικά

21 Νοε 2023 08:30 21 Νοε 2023 15:00
Ελληνικά
5 ώρες ( 1 ημέρα )
3rd Credit Risk Management Forum

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Infocredit Group διοργανώνει το 3rdCreditRiskManagementForumΠροκλήσεις και Ευκαιρίες του Σήμερα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Introduction

Η σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα απαιτεί από τις κυπριακές επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν πολλούς κινδύνους και προκλήσεις που αναδύονται από το περίπλοκο περιβάλλον των αλυσιδωτών αντιδράσεων της παγκόσμιας αγοράς. Η παγκοσμιοποίηση των κινδύνων και η αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα στην αγορά απαιτούν από τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις, όπως η αύξηση του κόστους παραγωγής, η ανάγκη για καινοτομία και η προσαρμογή σε νέες τεχνολογίες.

Η αντιμετώπιση των κινδύνων απαιτεί την ικανότητα προσαρμογής σε ένα περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται. Στο πλαίσιο αυτό, η καλή διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου αποκτά ζωτική σημασία για τις επιχειρήσεις. Όσο πιο αποτελεσματική είναι η διαδικασία αυτή, τόσο μεγαλύτερη είναι η βεβαιότητα για την ευημερία της επιχείρησης και τη δημιουργία μακροχρόνιου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Μια σημαντική αιτία οικονομικών προβλημάτων που επηρεάζουν και διαταράσσουν τη λειτουργία μιας εταιρείας είναι η κακή διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου (Credit Risk).

3rdCreditRiskManagementForumΠροκλήσεις και Ευκαιρίες του Σήμερα

Η Infocredit Group αποσκοπεί να ρίξει φως στους κινδύνους και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κυπριακές επιχειρήσεις μέσα στο περιβάλλον των αλυσιδωτών αντιδράσεων της παγκόσμιας αγοράς. Στόχος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες μια πλήρη κατανόηση των βασικών ορών και παραγόντων που σχετίζονται με τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου και να ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις στον τομέα, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές του συνεδρίου, που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σε σχέση με τις σύγχρονες πρακτικές αλλά και την ανάπτυξη κουλτούρας για την μείωση του Πιστωτικού Κινδύνου.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

5 Λόγοι για να παρευρεθείτε στο Φόρουμ

  • Ανακαλύψτε τη σημασία της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου
  • Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και πρακτικές σχετικά με τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου
  • Αποκτήστε όλες τις αναγκαίες τεχνικές και τα εργαλεία για τις καθημερινές σας πιστωτικές συναλλαγές
  • Δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες συναφών κλάδων
  • Διεκδικήστε πιστωτικές μονάδες CPD

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Φόρουμ απευθύνεται σε στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών της Κύπρου και συγκεκριμένα σε:

  • Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές
  • Οικονομικούς Διευθυντές και Χρηματοοικονομικούς Διευθυντές
  • Διευθυντές Πιστώσεων, Προϊσταμένους Λογιστηρίων και Αναλυτές Πιστώσεων
  • Προϊσταμένους Εισπράξεων

Το Credit Risk Management Forum είναι κατάλληλο για κάθε στέλεχος που ασχολείται με την αξιολόγηση του πιστωτικού κινδύνου και την Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διοργανωτής Συνεδρίου: Infocredit Group

Η Infocredit Group είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων επιχειρηματικής πληροφόρησης και διαχείρισης κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πιστωτικού κινδύνου, κανονιστικής συμμόρφωσης AML/CTF, Due Diligence και KYC. Με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους κινδύνους που προκύπτουν από την πιστωτική τους έκθεση και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες, οικονομικά αποδοτικές, βασισμένες σε API λύσεις, σε προσιτά και αποτελεσματικά πακέτα. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στους τομείς της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Ανάκτησης Χρέους, Υπηρεσιών Τηλεφωνικών Κέντρων, Συμμόρφωσης AML/CTF, KYC, Due Diligence, Fraud Prevention, ID Verification, ESG (Environmental, Social Governance) και Επαγγελματικής Κατάρτισης, προσφέρει πελα-τοκεντρικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες διαχείρισης κινδύνου οποιουδήποτε οργανισμού.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 21 Νοε 2023

Ώρα

08:30 - 15:00

Τοποθεσία:

Hilton Nicosia

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : 3rd Credit Risk Management Forum