5ήμερο Masterclass για Επιχειρηματίες, Αυτοτελώς Εργαζόμενους και Επαγγελματίες Πωλητές

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

01 Οκτ 2023 19:00 05 Οκτ 2023 20:00
Ελληνικά
5 ώρες ( 5 μέρες )
5ήμερο Masterclass για Επιχειρηματίες, Αυτοτελώς Εργαζόμενους και Επαγγελματίες Πωλητές

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πόσο συχνά νιώθετε ότι, ανεξάρτητα από το πόση δουλειά καταβάλετε ή πόσες στρατηγικές γνωρίζετε, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το υφιστάμενο όριο εσόδων στην επιχείρησή σας (μακράν χαμηλότερο του επιθυμητού);

Ταυτόχρονα, βλέπετε γύρω σας άλλους να έχουν καταφέρει την επιτυχία που και εσείς στοχεύετε, αλλά και να απολαμβάνουν τη ζωή που επιθυμείτε.

Αναρωτιέστε – τι ξέρουν αυτοί που δεν γνωρίζεις εσύ (ακόμα..);

Θέλω να σου πω ότι… Κάποτε ένιωθα και εγώ το ίδιο…

Κατά τη διάρκεια της τραπεζικής μου καριέρας αλλά και αργότερα στα πρώτα χρόνια της συμβουλευτικής μου καριέρας, ένιωθα και εγώ έτσι…. Στάσιμη, δυσλειτουργική, αναποτελεσματική.

Λατρεύω αυτό που κάνω. Να βοηθώ ανθρώπους, ομάδες και οργανισμούς. Όμως στην αρχή της καριέρας μου, ήμουν τόσο απορροφημένη στις καθημερινές ενασχολήσεις, που δεν μπορούσα ούτε να απολαύσω τη χαρά της ζωής, ούτε να φτιάξω το πλάνο της καριέρας μου.  Ήθελα να αναπτύξω την επιχείρησή μου αλλά και την προσφορά μου στην κοινωνία, όμως είχα ξεχάσει τον πιο σημαντικό παράγοντα στην εξίσωση: Να έχω καλά εμένα, για να μπορώ να προσφέρω περισσότερα και καλύτερα σε κάθε ένα άνθρωπο που έρχεται σε επικοινωνία μαζί μου.

Σύντομα όμως βρήκα τον τρόπο!

Κομμάτι της μεταμόρφωσης μου, ήταν να μάθω μια φόρμουλα της επιτυχίας και της ζωής, βήμα προς βήμα, που με βοήθησε όχι μόνο να δημιουργήσω τα οικονομικά αποτελέσματα που επιθυμώ, αλλά και να ζω μια ζωή με νόημα, ισορροπία και σκοπό.

  • Να προσφέρω στον εαυτό μου όλα αυτά που επιθυμεί και αξίζει.
  • Να έχω σταθερά εναρμόνιση μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής
  • Να δημιουργώ και για άλλους μετρήσιμα και ουσιαστικά αποτελέσματα με κάθε άτομο ή ομάδα που δουλεύουμε μαζί.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σε αυτές τις 5 μέρες θα μάθετε:

  • Να βάζετε φρένο στην αναβλητικότητα (procrastination)
  • Πως να καλύψετε το κενό μεταξύ γνώσης-πράξης (the Knowing-Doing Gap)
  • Πως λειτουργεί το μυαλό και ποια τα μαγικά εργαλεία του για δημιουργία μετρήσιμων αποτελεσμάτων.
  • Πώς να θέτουμε αξιόλογους στόχους (high-level goal setting)
  • Πώς να κτίσουμε την εικόνα του νικητή (“The Winner” Mindset)
  • Χειρισμός του φόβου προς την επιτυχία
  • Κτίσιμο στάσης επιτυχίας (The Breaking Point of Success)
  • Και άλλες πολλές χρήσιμες ιδέες και υλικό

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Αφορά όσους έχουν ήδη μίαν επιχείρηση ή είναι αυτοτελείς επαγγελματίες και θέλουν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα έσοδά τους χωρίς επίπονη προσπάθεια, αλλά με μεθοδικότητα.

Και πιο συγκεκριμένα

  • Επιχειρηματίες, Αυτοτελώς Εργαζόμενους και Επαγγελματίες Πωλητές
  • Ασφαλιστικοί συμβούλοι,  σύμβουλοι και μεσίτες ακινήτων και άλλοι επαγγελματίες πωλητές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εκπαιδεύτρια, Μαρία Μενοίκου, είναι από τις πιο γνωστές και έμπειρες Coach στη Κύπρο με αμέτρητες φιλοξενίες στα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, να μεταμορφώσουν τη καριέρα τους και να πετύχουν τους στόχους τους, προσωπικούς και επαγγελματικούς.


Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Μαρία Μενοίκου - Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης
Η Μαρία Μενοίκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Πιστοποιημένη Σύμβουλος ‘Thinking into Results’, στενή συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Proctor Gallagher και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της ΑνΑΔ. 

Με μια δια βίου διάθεση, αλλά και έφεση στη μελέτη και την κατανόηση των παραγόντων που συμβάλλουν στην ψυχολογική και κοινωνιολογική συμπεριφορά, εργάζεται με ιδιώτες, εταιρείες και οργανισμούς, τους οποίους εμπνέει και ενθαρρύνει, ώστε να επιτύχουν τα αποτελέσματα που επιδιώκουν. 

Η επιδίωξη της μελέτης και κατανόησης των εννοιών και των μηχανισμών που αποτελούν τους νόμους της επιτυχίας, την οδήγησε σε ένα ταξίδι γνώσης μέσω του οποίου κατάφερε να γνωρίσει προσωπικά και να μαθητεύσει κοντά στον Bob Proctor, αλλά και σε άλλους κορυφαίους ειδικούς και μέντορες στον τομέα της επιτυχίας, όπως Τόνι Ρόμπινς, η Mary Morrissey, ο Bernard Hiller, ο Δρ. Joe Dispenza, ο Jack Canfield, ο Michael Beckwith, η Πέγκυ McColl και πολλούς άλλους.    

Η Μαρία Μενοίκου έχει ένα πλούσιο και ποικίλο υπόβαθρο στον τομέα της λογιστικής, των τραπεζών, του εσωτερικού ελέγχου, της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, του εμπορίου και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, την κοινωνιολογία και την ψυχολογία. Σήμερα υπερέχει ως επιτυχημένη, δυναμική και εστιασμένη στα αποτελέσματα επαγγελματίας και έχει δεσμευτεί να εκπαιδεύει, να κατευθύνει και να βοηθά τους άλλους να αναπτύξουν τον εαυτό τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Για πολλά χρόνια κατείχε καίριες ηγετικές θέσεις σε διοικητικά συμβούλια, σε επιτροπές και εθελοντικές οργανώσεις, όπως η Ένωση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, η Διεθνής Αμνηστία, η Green Peace, η Παιδική Στέγη Λευκωσίας και Ροταράκτ. Αυτή τη στιγμή είναι ενεργό μέλος του στον ΦΟΣ Φωτογραφικό όμιλος, στον όμιλο Rotary Nicosia Lefcothea και στην οργάνωση Εθελοντών Γιατρών Κύπρου. 

Η Μαρία Μενοίκου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή, σε συνεργασία με τη ραδιοφωνικό παραγωγό Βάσω Πελεγκάρη, στο πρώτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ΡΙΚ στους 97,2fm.  Η ραδιοφωνική εκπομπή έχει τίτλο «Στοχεύοντας την επιτυχία» και μεταδίδεται κάθε δεύτερο Σάββατο πρωί μεταξύ 9:00 πμ και 10:00 πμ. 

Το πάθος, η έμπνευση και η θετική στάση της, της επιτρέπουν να ενδυναμώνει τους ανθρώπους, να τους κατευθύνει, να τους καθοδηγεί και να τους βοηθά να μετατρέπουν τους στόχους και τα όνειρά τους σε απτή πραγματικότητα. 

Η Μαρία δημιουργεί μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλαγή κουλτουρας, soft skills, καθορισμό και επίτευξη στόχων, πωλήσεις

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 42.02
  • € 0.00
  • € 7.98
  • € 42.02
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κυριακή - 01 Οκτ 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Δευτέρα - 02 Οκτ 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 03 Οκτ 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 04 Οκτ 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 05 Οκτ 2023

Ώρα

19:00 - 20:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : 5ήμερο Masterclass για Επιχειρηματίες, Αυτοτελώς Εργαζόμενους και Επαγγελματίες Πωλητές