Food Safety Culture - Requirements

- Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

19 Οκτ 2023 09:00 19 Οκτ 2023 15:45
Ελληνικά
6 ώρες ( 1 ημέρα )
presentation img Ανδρέας Ζήσιμος
Food Safety Culture - Requirements

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάθε επιχείρηση που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, τον έλεγχο και την αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κατανόηση του τομέα ασφάλειας των τροφίμων. Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων είναι υποχρεωμένες σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 852/2004 να εφαρμόζουν διαδικασίες που βασίζονται στη βελτίωση της κουλτούρας του προσωπικού σε θέματα ασφάλειας τροφίμων.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις απαιτήσεις για την εφαρμογή ενός πλάνου για την βελτίωση της νοοτροπίας ασφάλειας τροφίμων στις μονάδες που εργάζονται. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνουν για να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της τροποποιημένης Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΕΚ) 852/2004, για την υποχρεωτική εφαρμογή ενός πλάνου βελτίωσης νοοτροπίας της κουλτούρας για την ασφάλεια τροφίμων και θα μάθουν τα στάδια ετοιμασίας αυτού του πλάνου, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή του.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που κατέχουν τις θέσεις Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή Βιολόγου ή Κτηνίατρου ή Γεωπόνου και αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων 
  • Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων σε παραγωγικές ή μεταποιητικές μονάδες τροφίμων 
  • Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. 
  • Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Φορείς ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες κλπ.)
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ανδρέας Ζήσιμος - Lead Auditor in EMEA

Επικεφαλής Επιθεωρητής με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον έλεγχο και την εκπαίδευση Συστημάτων Διαχείρισης. Εξειδικευμένος σε συστήματα GFSI όπως BRC, IFS, FSSC και συστήματα διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 και ISO 14001:2015. 

Ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη Βιολογία, τη Μοριακή Βιολογία, τη Μικροβιολογία Τροφίμων και την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 102.00
  • € 47.50
  • € 148.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 0.00
  • € 47.50
  • € 250.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 19 Οκτ 2023

Ώρα

09:00 - 15:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Food Safety Culture - Requirements

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Επικεφαλής Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας Βάσει Του Προτ...

Όλες οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001), υπάρχει η απαίτηση της ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την τροποποίηση, τον...

03/06/2024 09:00

35 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online