Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
- Οινολογία
- Τύποι κρασιών
- Παράγοντες του κρασιού
- Έδαφος & κλίμα
- Διεθνείς ποικιλίες
- Οι κυπριακοί αμπελώνες
- Κυπριακές ποικιλίες
- Ο σημαντικός ρόλος του ποτηριού
- Συνδυασμός κρασιού με φαγητό
- Κρασί και βιγκανισμός
- Σερβίρισμα κρασιού
- Δοκιμάζουμε περισσότερες από 12 ποικιλίες!
- ΔΩΡΟ, ένα ποτήρι δοκιμής γευσιγνωσίας Riedel για κάθε συμμετέχοντα!
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εστίασης
- εστιάτορες και εργαζόμενοι σε καφεστιατόρια και Wine Bar
- όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εκπαιδευτές
- Αναστάσιος Πιζανίδης
- Ορέστης Τσιάκκας
Χώρος Διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο στο Οινοποιείο Τσιάκκας και στο εκπαιδευτικό κέντρο της Polykarpou HRD (CHEI) στη Λεμεσό.
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναστάσιος Πιζανίδης - Εκπαιδευτής Φιλοξενίας και Catering
Ο Αναστάσιος Πιζανίδης έχεις σπουδάσει Travel and Tourism Administration και είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ.
Με πείρα πέραν των 30 χρόνων στη βιομηχανία της Φιλοξενίας και Catering (Food & Beverage), ο Αναστάσιος έχει εργαστεί σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο κατέχοντας διοικητικές θέσεις με εξαιρετική επιτυχία.
Από το 2021 συνεργάζεται μαζί μας σαν εκπαιδευτής σε προσωπικό εστίασης με εξειδίκευση στο σωστό σερβίρισμα. Έχει πολύ καλές κριτικές ιδιαίτερα στο “fine dining” και “butlering service”
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 350.00
- € 168.00
- € 0.00
- € 182.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 350.00
- € 0.00
- € 66.50
- € 350.00