Well-being - Loyalty & Productivity

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) - Digital Marketing/ Sales/ Service

12 Οκτ 2023 09:00 12 Οκτ 2023 17:00
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
Well-being - Loyalty & Productivity

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η προώθηση της ευημερίας των εργαζομένων στο χώρο εργασίας, καθώς οι σύγχρονοι Οργανισμοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις δυσάρεστες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όπως είναι η χαμηλή παραγωγικότητα και τερματισμός εργασίας ( staff turnover), τα οποία  και συνδέονται με το στρες, το bullying, διαφορετικότητα, την επαγγελματική εξουθένωση των εργαζομένων αλλά και την ανάγκη για  ισορροπία  της προσωπικής και οικογενειακής ζωής.

Στόχος του σεμιναρίου, είναι να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ένα αφοσιωμένο και ευτυχισμένο εργατικό δυναμικό, μέσα από ένα προσιτό πλαίσιο, από το οποίο συνεπάγεται η αύξηση της παραγωγικότητας και κατ’επέκταση κερδοφορίας (profitability) και εικόνας (image)της επιχείρησης.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση :

  • Να αντιληφθούν και να ενημερωθούν για τις σχετικές Νομοθεσίες σε συνδυασμό με καλές Πρακτικές της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και να μάθουν  να τις εφαρμόζουν.
  • Να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια που θα χρειαστούν για αντιμετώπιση τέτοιων προκλήσεων και τη διαχείριση στρεσογόνων συνθήκων στο χώρο εργασίας που επηρεάζουν τη ψυχολογία και τη παραγωγικότητά των εργαζομένων.
  • Να αξιοποιήσουν τη συμβουλευτική υποστήριξη σε Εργασιακά θέματα, βάσει της νομοθεσίας ώστε να βελτιώσουν τις διαδικασίες (policies&procedures) στο χώρο εργασίας.
  • Να αναπτύξουν προσωπικές δεξιότητες για επίλυση προβλημάτων ή και θεμάτων που προκύπτουν.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Επιχειρηματίες, Διευθυντικό Προσωπικό, Υπεύθυνοι Τμημάτων, Διευθυντές/Λειτουργούς Τμήματος Προσωπικού Επιχειρήσεων.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 250.00
  • € 0.00
  • € 47.50
  • € 250.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 12 Οκτ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Well-being - Loyalty & Productivity