Ποιότητα και Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελιών και Ελαιόλαδου

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

26 Ιουν 2023 08:00 26 Ιουν 2023 15:45 ΚΕΠΑ (Λάρνακα)
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
anad greek logo
Ποιότητα και Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελιών και Ελαιόλαδου
Περισσότερα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γεώργιος Σειραγάκης - Co Owner at Food Allergens Lab
Ο Γιώργος Σειραγάκης είναι ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής των TUV Austria Labs από το 2005. Με Πτυχίο Χημείας από το Πανεπιστήμιο Πατρών (1980-85), Master στη Διασφάλιση Ποιότητας (ΕΑΠ, 2001-03) και υποψήφιος διδάκτορας από το 2023 στο Φαρμακευτικό Τμήμα ( ΕΚΠΑ). Από το 1987 έως το 2005 ήταν αναλυτής στην ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και τα δώδεκα επόμενα χρόνια ήταν Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου. Έχει διατελέσει για δέκα έτη μέλος του Ανώτατου Χημικού Συμβουλίου καθώς και Γραμματέα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 190.00
  • € 119.00
  • € 36.10
  • € 71.00
  • € 84.49

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 190.00
  • € 0.00
  • € 36.10
  • € 190.00
  • € 226.10

Κοστολογικές Πληροφορίες

Άνεργοι που θα προσκομίσουν το σχετικό παραπεμπτικό της Υπηρεσίας Απασχόλησης μπορούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Δωρεά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 26 Ιουν 2023

Ώρα

08:00 - 15:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Γεώργιος Σειραγάκης

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ (Λάρνακα)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ποιότητα και Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελιών και Ελαιόλαδου