Χαρτογράφηση δικτύων με τη μέθοδο του γεωραντάρ

- Καινοτομία/ Start Ups - Μηχανολογία, Βιομηχανία & Τεχν. Επαγγέλματα

02 Μαΐου 2023 09:00 02 Μαΐου 2023 13:38
Ελληνικά
24 ώρες ( ημέρα )
Χαρτογράφηση δικτύων με τη μέθοδο του γεωραντάρ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ανάγκη για την αναβάθμισή και συντήρηση των υπόγειων δικτύων απαιτεί μια αποτελεσματική μέθοδο χαρτογράφησης του τι υπάρχει στο υπέδαφος.
Η μέθοδος του γεωραντάρ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο, δίνοντας στο χρήστη εικόνα για μεταλλικούς και μη μεταλλικούς στόχους, τη γεωγραφική τους θέση, το βάθος τους και ακόμη, έστω και προσεγγιστικά, το μέγεθος και τη διάμετρό τους.

Η χρήση του γεωραντάρ και η κατανόηση των δεδομένων που αυτό δίνει απαιτούν την εκπαίδευση των χειριστών, τόσο σε επίπεδο παραμετροποίησης πριν τη λήψη των δεδομένων όσο και σε επίπεδο επεξεργασίας αυτών.

Έτσι, το σεμινάριο αυτό έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό, δίνοντας τις αναγκαίες γνώσεις σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το γεωραντάρ σαν εργαλείο της δουλειάς τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτής: Δρ Μιχάλης Αρβανίτης

Ο Μιχάλης Αρβανίτης κατέχει διδακτορικό τιτλο στη γεωφυσική και για περίπου 15 χρόνια υπήρξε ο επικεφαλής Ευρώπης Μέσης Ανατολής και Αφρικής της μεγαλύτερης εταιρείας γεωραντάρ σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει υπάρξει μεταδιδακτορικος ερευνητης σε θέματα γεωραντάρ στο Πανεπιστημιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 02 Μαΐου 2023

Ώρα

09:00

Τοποθεσία:

Λευκωσία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Χαρτογράφηση δικτύων με τη μέθοδο του γεωραντάρ