Food Safety Managing with the HACCP System

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

03 Μαΐου 2023 09:00 24 Μαΐου 2023 17:00
Ελληνικά
28 ώρες ( 4 μέρες )
Food Safety Managing with the HACCP System

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το μάθημα αποτελεί μέρος του F&B Management Specialization και παρουσιάζει τη μέθοδο επικινδυνότητας Κρίσιμου Σημείου Ελέγχου (HACCP) της ασφάλειας των τροφίμων χρησιμοποιώντας μια συστηματική, ευκολονόητη προσέγγιση που απευθύνεται σε επόπτες και Διευθυντές στη βιομηχανία φιλοξενίας.

Το μάθημα λειτουργεί ως χρήσιμη πηγή καθορισμένων όρων με σαφήνεια και λεπτομερείς καταλόγους αρμοδιοτήτων για την ασφάλεια των τροφίμων, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν στια δικά τους Τμήματα και επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών.

Ποια τα οφέλη για εσάς

  • Μια, σε βάθος γνώση των πολλών τομέων στη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, όπως:
  • Επιδημίες που προκαλούνται από τρόφιμα
  • Σημαντικά αλλεργιογόνα τροφίμων
  • Έλεγχοι θερμοκρασίας χρόνου για την ασφάλεια δυνητικά επικίνδυνων τροφίμων
  • Πρόνοιες σχετικά με το ξανασερβίρισμα τροφίμων


Ποια τα οφέλη για τις επιχειρήσεις

  • Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές / Επόπτες που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες για την προώθηση και την ανάδειξη της εταιρείας
  • Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Food Safety Managing with the HACCP System απευθύνεται σε διευθυντές ή επόπτες στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών στη βιομηχανία φιλοξενίας και εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών και των διευθυντών εστιατορίων και μπαρ. Αυτό το συγκεκριμένο μάθημα είναι επίσης κατάλληλο για Σεφ και διαχειριστές ποιότητας.

Αποτελεί μέρος του Τίτλου Σπουδών Food and Beverage Management Specialization του AH&LEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Topics:

  • Food Safety Risk Management and the HACCP System
  • Food Contamination and Spoilage
  • The Menu Planning and Purchasing Control Points
  • The Receiving, Storing, and Issuing Control Points
  • The Preparing, Cooking, and Holding Control Points
  • The Serving Control Point
  • The Cleaning and Maintenance Control Point
  • Facilities Cleaning and Maintenance
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Νάσια Σταύρου - ISO & Food Safety Consultant and Trainer

Η Νάσια Σταύρου είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από την ΑΝΑΔ και το AH & LEI. Ως Τεχνολόγος Τροφίμων, έχει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλεια Τροφίμων, Περιβάλλον κ.λπ.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 750.00
  • € 476.00
  • € 142.50
  • € 274.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 750.00
  • € 0.00
  • € 142.50
  • € 750.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 03 Μαΐου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Νάσια Σταύρου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 10 Μαΐου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Νάσια Σταύρου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 17 Μαΐου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Νάσια Σταύρου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 24 Μαΐου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Food Safety Managing with the HACCP System