Διοίκηση Front Office

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

23 Μαρτίου 2023 09:00 30 Μαΐου 2023 17:00
Ελληνικά
77 ώρες ( 11 μέρες )
Διοίκηση Front Office

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Τμήμα Υποδοχής είναι το επίκεντρο κάθε ξενοδοχείου ή επιχείρησης φιλοξενίας. Είναι το πρώτο και τελευταίο σημείο επαφής των επισκεπτών, και γι’ αυτό παίζει ζωτικό ρόλο στη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών και της ομαλής λειτουργίας μιας επιχείρησης φιλοξενίας.

Η Polykarpou HRD προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών του Front Office που στοχεύει τόσο σε υποψηφίους που επιθυμούν να εισέλθουν στη βιομηχανία φιλοξενίας, όσο και σε καθιερωμένους επαγγελματίες που επιδιώκουν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Το Front Office Academy βοηθά τους φοιτητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση εργασιών του Front Office και να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες.

Προσφέρει έναν συνδυασμό θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης που σχετίζονται με το Τμήμα Υποδοχής ενός ξενοδοχείου.

Οι επιτυχείς υποψήφιοι που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα και περνούν την εξέταση θα λάβουν πιστοποίηση από το AH & LEI, επαγγελματική αναγνώριση για την επιτυχία τους, καθώς και Επαγγελματικό Τίτλο σπουδών στο Front Office από την Ακαδημία Front Office της Polykarpou HRD.

Συνδυάζει τα πρότυπα του Συστήματος Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΕΠ) της ΑΝΑΔ και τα Διεθνή Πρότυπα όπως καθορίζονται από το AH&LEI, το πιο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον κόσμο, στον τομέα της Φιλοξενίας!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψήφιους επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν μια γερή βάση δεξιοτήτων στη βιομηχανία φιλοξενίας και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα που χρειάζονται για να εργαστούν ως ειδικευμένοι επαγγελματίες του Front Office.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Κώστας Μιχαηλίδης - Training Instructor at Polykarpou hrd

In Hospitality Industry since 1976. Studied Hospitality in Athens and Kerkyra. He continued further studies in Madrid, holding a Hotel Management Diploma, Mastering as a Vocational Training Instructor.

He worked both in Greece and in Cyprus in middle and deluxe hotels, mostly as a Front Office Manager.

In his training experience, he achieved to partner with the Higher Hotel Institute Nicosia. He has also been a Committee technical member on creation of the Front Office standards on the National Vocational Qualification System (NVQS)

Since January 2019, he is a permanent Training Instructor at Polykarpou hrd and the Cyprus Hospitality Educational Institute

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1750.00
  • € 1309.00
  • € 332.50
  • € 441.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1750.00
  • € 0.00
  • € 332.50
  • € 1750.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Δίδακτρα: Ισχύουν ειδικές τιμές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 23 Μαρτίου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τρίτη - 30 Μαΐου 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Διοίκηση Front Office

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας (CHS®)...

Το πρόγραμμα με τον τίτλο Certified Hospitality Supervisor CHS® είναι η πιο διάσημη πιστοποίηση που υπάρχει για έναν επόπτη φιλοξενίας και αποτελεί μέρος μιας ε...

23/05/2024 09:00

45 ώρες (7 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Certified SPA Supervisor...

Το πρόγραμμα Certified Spa Supervisor (CSS) είναι μια πιστοποίηση για Επόπτες και Διευθυντές SPA και κέντρων Ευεξίας. Το πρόγραμμα πιστοποίησης αναπτύχθηκε α...

23/05/2024 09:00

45 ώρες (7 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Supervision in the Hospitality Industry...

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν Διοικητικούς, εποπτικούς και ηγετικούς ρόλους στη βιομηχανία φιλοξενίας. Σάς βοηθά να αναπτύξετε αποτελεσμ...

23/05/2024 09:00

45 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)