6ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία

27 Ιουν 2023 21:12 27 Ιουν 2023 21:12
Ελληνικά
4 ώρες ( 1 ημέρα )
6ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To 6ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, αποτελεί την κορυφαία σύναξη των επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα βασικό πυλώνα της κυπριακής οικονομίας με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης, ο οποίος σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη μεταποιητική δραστηριότητα μπορεί να συμβάλει ακόμα περισσότερο στη Βιώσιμη και Αειφόρο Ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας. 

Τα τελευταία χρόνια ο τομέας επιδέχεται σημαντικών αλλαγών και τα περιθώρια βελτίωσης και ανταγωνιστικότητας ολοένα και αυξάνονται, δίνοντας θετικά μηνύματα στους επαγγελματίες του κλάδου για περισσότερη ανάπτυξη μέσω επενδύσεων σε νέες μεθόδους, τεχνολογίες και πρακτικές. Την ίδια ώρα όμως, υπάρχουν σε εκκρεμότητα διαχρονικές προκλήσεις οι οποίες αποτελούν τροχοπέδη στις προσπάθειες επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα για μετάβαση στη νέα εποχή.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλους όσοι ασχολούνται με τον τομέα της γεωργίας, αγελαδοτροφίας, αιγοπροβατοτροφίας, την παραγωγή γάλακτος και την τυροκομία, καθώς και προς επαγγελματίες από άλλους συναφείς κλάδους, όπως επιχειρηματικά στελέχη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα (τομείς παραγωγής, μεταποίησης, εμπορίας και εξαγωγής προϊόντων, εφοδιασμού και υπηρεσιών), αλλά και οργανώσεις του τομέα. Απευθύνεται, επίσης, σε εκπροσώπους από κρατικούς και ημικρατικούς φορείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε ΕΔΩ

Δωρεάν Σεμινάριο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 27 Ιουν 2023

Τοποθεσία:

Λευκωσία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : 6ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
9th Cyprus Professional Services Conference...

Ο κλάδος των επαγγελματικών υπηρεσιών αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς του κυπριακού επιχειρείν, με τεράστια προστιθέμενη αξία στην οικονομία. Εν ό...

23/05/2024 08:30

4 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Λευκωσία