Ενσυνειδητότητα: Για Μείωση Άγχους, Αυξημένη Απόδοση και Παραγωγικότητα

- Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

18 Οκτ 2022 00:30 20 Οκτ 2022 00:30
Ελληνικά
14 ώρες ( 1 ημέρα )
Ενσυνειδητότητα: Για Μείωση Άγχους, Αυξημένη Απόδοση και Παραγωγικότητα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το άγχος είναι υπεύθυνο για το 35% όλων των περιπτώσεων κακής υγείας που σχετίζονται με την εργασία (HSE 2014/2015). Επιπλέον καταγράφεται αύξηση του εργασιακού στρες σε βαθμό που να θεωρείται η… επιδημία του 21ου αιώνα, καθώς συνδέεται με την αύξηση της πολυπλοκότητας και των απαιτήσεων στο εργασιακό περιβάλλον.

Η εκπαίδευση στην Ενσυνειδητότητα μας καθοδηγεί στο να βγαίνουμε από τον αυτόματο πιλότο για να ανακτούμε τον έλεγχο της προσοχής μας, και τον έλεγχο του άγχους, μαζί με αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένη η απόδοση στη δουλειά. Η εκπαίδευση στην Ενσυνειδητότητα για το προσωπικό προσφέρει σε άλλες δεξιότητες, όπως η ενεργητική ακρόαση, η αποτελεσματική επικοινωνία, η συναισθηματική ευελιξία, η διαχείριση κρίσεων και η αποτελεσματική ηγεσία. Επιπλέον, θωρακίζει και αναπτύσσει τους εργαζόμενους, και τη σύνδεσή τους με την ίδια την επιχείρηση.

Η ευημερία ενός τμήματος επηρεάζει την ολότητα της επιχείρησης ενώ η σύνδεση και η επικοινωνία των εργαζομένων μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία των κατάλληλων εργασιακών συνθηκών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδεύτρια: Αναστασία Χαρίτου (Πτυχιούχος Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικότητας)

Είναι πιστοποιημένη Δασκάλα του Mindfulness και της προσωπικής ανάπτυξης. Εισηγήτρια σεμιναρίων, βιωματικών εργαστηρίων και συνεδρίων.

Εργάστηκε ως Εκπαιδεύτρια Μάρκετινγκ και Διοίκησης στο Queensland International Institute και ως Εκπαιδεύτρια Soft Skills σε προγράμματα της Αυστραλιανής Κυβέρνησης.

Τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύει υπάλληλους, στελέχη και ηγέτες στο Mindfulness για διαχείριση του άγχους με στόχο την υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναστασία Χαρίτου - Mindfulness Consultant and Facilitator

Anastasia Charitou is a certified Mindfulness Teacher. She has a background in business, with corporate, small-and-medium enterprises and self-employment. She is the founder of Strategic Calm, and mindfulness training provider, delivering mindfulness training for businesses to reduce stress, increase efficiency and promote awareness for business growth and opportunities.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 320.00
  • € 168.00
  • € 60.80
  • € 152.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 320.00
  • € 0.00
  • € 60.80
  • € 320.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 18 Οκτ 2022

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστασία Χαρίτου

Τοποθεσία:

Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Πέμπτη - 20 Οκτ 2022

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστασία Χαρίτου

Τοποθεσία:

Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ενσυνειδητότητα: Για Μείωση Άγχους, Αυξημένη Απόδοση και Παραγωγικότητα