Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού & Γαλακτοκομικών

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

12 Οκτ 2022 10:00 12 Οκτ 2022 17:30 ΚΕΠΑ (Λάρνακα)
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
anad greek logo
Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού & Γαλακτοκομικών
Περισσότερα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γεώργιος Σειραγάκης - Co Owner at Food Allergens Lab
Ο Γιώργος Σειραγάκης είναι ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής των TUV Austria Labs από το 2005. Με Πτυχίο Χημείας από το Πανεπιστήμιο Πατρών (1980-85), Master στη Διασφάλιση Ποιότητας (ΕΑΠ, 2001-03) και υποψήφιος διδάκτορας από το 2023 στο Φαρμακευτικό Τμήμα ( ΕΚΠΑ). Από το 1987 έως το 2005 ήταν αναλυτής στην ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και τα δώδεκα επόμενα χρόνια ήταν Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου. Έχει διατελέσει για δέκα έτη μέλος του Ανώτατου Χημικού Συμβουλίου καθώς και Γραμματέα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 190.00
  • € 119.00
  • € 36.10
  • € 71.00
  • € 84.49

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 190.00
  • € 0.00
  • € 36.10
  • € 190.00
  • € 226.10

Κοστολογικές Πληροφορίες

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 12 Οκτ 2022

Ώρα

10:00 - 17:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Γεώργιος Σειραγάκης

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ (Λάρνακα)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού & Γαλακτοκομικών