Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018

- Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

10 Οκτ 2022 07:30 14 Οκτ 2022 16:00
Ελληνικά
35 ώρες ( 5 μέρες )
Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Σεμινάριο παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018, καθώς και τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπως αυτά εφαρμόζονται

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα ο συμμετέχοντας θα έχει ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την προσέγγιση της Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων και το Σύστημα HACCP, θα μπορεί να συντονίζει μια ομάδα HACCP, να αναπτύσσει καθώς και να επιθεωρεί το Σύστημα HACCP.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες σχετικά με: 

  • Την εξοικείωση με το νέο πρότυπο ISO 220000:2018. 
  • Την εξοικείωση με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 19011, ISO/TS 22003 και ISO 
  • Την κατανόηση των εννοιών, προσεγγίσεων, μεθόδων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και την αποτελεσματική διαχείριση ενός συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (ΣΔΑΤ). 
  • Τη νομοθεσία για την ασφάλεια των τροφίμων. 
  • Τις απαιτήσεις ΣΔΑΤ: πεδίο εφαρμογής, κανονιστικές και νομικές απαιτήσεις, επαλήθευση της πολιτικής ασφάλειας τροφίμων, απαιτούμενη τεκμηρίωση, σχέδιο HACCP κ.ο.κ. Το σχεδιασμό, τη διεξαγωγή και την αναφορά επιθεώρησης ενός ΣΔΑΤ κατά ISO 22000:2018. 
  • Την κατανόηση ευθυνών κι αρμοδιοτήτων του Επικεφαλή Επιθεωρητή-Επιθεωρητή.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων 
  • Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
  • Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Εκπαιδευτικό αυτο πρόγραμμα θα γίνει διαδικτυακά μέσω ειδική πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Λοΐζος Νικολάου - Food Safety Specialist / Lead Auditor

After successfully completing my BSc of Biology, MSc in Food Quality & Innovation and CYC Lead Auditor ISO 22000 certification, I took the opportunity to start my career as Plant Manager at Cyprus Jordan Dairies factory in Jordan. My knowledge and skills allowed me to adapt and take control of the business in a very short time. The directors recognized my value and gained their trust. During this time, I managed to skyrocket the profits, developed internal systems such as Quality Control and FSM System. Good Communication at all levels; learning fast, organization, meeting deadlines and working under high pressure are few of the skills that have been constantly improved. 

Currently working with Crown Cert LTD for local food safety and quality audits as Lead Auditor for ISO 22000:2018, ISO 9001:2015 and NSF International carrying out Retail Audits to worldwide franchises in Cyprus and Greece.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 700.00
  • € 560.00
  • € 133.00
  • € 140.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 700.00
  • € 0.00
  • € 133.00
  • € 700.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Θα μπορούν να το παρακολουθήσουν και άνεργοι ως επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 10 Οκτ 2022

Ώρα

07:30 - 15:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Λοΐζος Νικολάου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 11 Οκτ 2022

Ώρα

07:30 - 15:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Λοΐζος Νικολάου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 12 Οκτ 2022

Ώρα

07:30 - 15:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Λοΐζος Νικολάου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 13 Οκτ 2022

Ώρα

07:30 - 15:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Λοΐζος Νικολάου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 14 Οκτ 2022

Ώρα

07:30 - 16:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Λοΐζος Νικολάου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018