Free Webinar - Πως να γίνεις Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης

- Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

31 Αυγ 2022 16:30 31 Αυγ 2022 18:00
Ελληνικά
2 ώρες ( 1 ημέρα )
Free Webinar - Πως να γίνεις Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Πιστοποίηση ως Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης, είναι σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς πιστοποιήσεις στην αγορά και όχι τυχαία. Η επαγγελματική κατάρτιση αποτελεί κεντρική στρατηγική της Ευρώπης η οποία ενισχύεται συνεχώς με εκατομμύρια  ευρώ σε επιχορηγήσεις και άλλες σχετικές δράσεις. Στο επίκεντρο της επαγγελματικής κατάρτισης βρίσκονται οι εκπαιδευτές από όλα τα επίπεδα και πεδία των επιχειρήσεων. Η Πιστοποίηση της ΑνΑΔ, αποτελεί προϋπόθεση για την διεξαγωγή επιχορηγημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Κύπρο

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στόχος είναι η προετοιμασία των συμμετεχόντων για να επιτύχουν την πιστοποίησή τους ως εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης από την ΑνΑΔ.

Αξίζει η αναφορά το εκπαιδευτικό κέντρο του ATI Seminar & HR Solutions έχει προετοιμάσει εκατοντάδες εκπαιδευτές με την επιτυχία των σπουδαστών του να είναι μέχρι σήμερα 100%.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε άτομα και εκπαιδευτές με μικρή εκπαιδευτική εμπειρία, εσωτερικούς εκπαιδευτές επιχειρήσεων, συμβούλους επιχειρήσεων, καθηγητές κολλεγίων και πανεπιστημίων, άτομα που επιθυμούν να εξασκήσουν το επάγγελμα αυτό σε πλήρη ή μερική βάση.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ευαγγελία Καλλίδου- Έλληνα - General Manager at ATI, Aviation & Tourism Institute

Η Λία Καλλίδου - Έλληνα με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στην πολιτική κοινωνιολογία από το London School of Economics (LSE), ασχολείται για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση ενηλίκων, εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε Δήμους, δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Είναι ίσως μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», με εκατοντάδες εκπαιδευόμενους στο ενεργητικό της, τους οποίους έχει οδηγήσει με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΑνΑΔ.

Την εμπιστεύονται πέρα από τους εκατοντάδες ιδιώτες, εταιρείες όπως η Deloitte, PWC, KPMG, CYTA, Ελληνική Τράπεζα, Αρτοποιεία Ζορπά, Βρετανική πρεσβεία κ.α. Η Λία στην πολύχρονη διαδρομή της στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, έχει ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως η εταιρική επικοινωνία (εσωτερική και εξωτερική), η εξυπηρέτηση πελατών/επιβατών, η διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, τα θέματα ισότητας στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης καθώς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό/διεθνές αλλά και τοπικό περιβάλλον με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Η Λία Καλλίδου - Έλληνα είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του ΑΤΙseminar.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 31 Αυγ 2022

Ώρα

16:30 - 18:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Free Webinar - Πως να γίνεις Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης