Εργασιακές Σχέσεις και Διαχείριση Προβλημάτων

- Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

23 Σεπ 2022 09:00 23 Σεπ 2022 17:00
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
Εργασιακές Σχέσεις και Διαχείριση Προβλημάτων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στις σημερινές επιχειρήσεις, η πρόκληση για την ορθολογιστική και αποτελεσματική διαχείριση των εργασιακών σχέσεων, της επικοινωνίας και της διαχείρισης προβλημάτων στον εργασιακό χώρο έχει καταστεί τεράστια καθώς υπάρχει μια ραγδαία αύξηση της διαφορετικότητας και διεύρυνση των ανάμεικτων δεξιοτήτων (άπειροι και έμπειροι εργαζόμενοι). 

Η εκπαίδευση των διευθυντικών και εποπτικών στελεχών θα συμβάλει στη διάγνωση, πρόληψη θεραπεία και αποτελεσματικότερο χειρισμό των εργασιακών σχέσεων ιδιαίτερα στα θέματα της επικοινωνίας και συνεργασίας των εργαζομένων, καλλιέργειας αποδοτικών ομάδων εργασίας, και επίλυσης καθημερινών διαφορών, προβλημάτων και συγκρούσεων.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλλιεργούνται οι γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις για να επιτυγχάνεται η εξασφάλιση παραγωγικών και ικανοποιημένων εργαζομένων και ομάδων εργασίας στο χώρο εργασίας.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Χρίστος Ζαχαριάδης - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο κ. Χρίστος Ζαχαριάδης είναι Διευθυντής στην Innovative Hospitality Education. Aσκεί συμβουλευτική και κατάρτιση στους τομείς διαχείρισης διοικητικών και λειτουργικών συστημάτων, διοίκησης και διεύθυνσης, κοστολόγησης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού. Είναι κάτοχος του πτυχίου Bsc στον τομέα της Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου της Μιννεσότας των Ηνωμένων Πολιτειών και μεταπτυχιακού διπλώματος MIEng στην Βιομηχανική Μηχανική του Πανεπιστημίου του Βορείου Ιλλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών. Εργάστηκε για τρία χρόνια σε βιομηχανίες παραγωγής σαν Μηχανικός Παραγωγής και Διευθυντής Ποιότητας / Περιβάλλοντος και Ασφάλειας και για πέρα από είκοσι έτη ως σύμβουλος επιχειρήσεων, επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης και βιομηχανικού εξοπλισμού και εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης. Από το 2002 διδάσκει ως Λέκτορας στους τομείς της διεύθυνσης παραγωγής, παραγωγικότητας, logistics, operations management, διοικητικών και λειτουργικών συστημάτων σε ανώτερες σχολές όπως Intercollege, Mediterranean Institute of Management και MIEEK. 

Ο κ. Χρίστος Ζαχαριάδης είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης της TUV Nord, εγκεκριμένος εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης από την  Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε000462) και Εξωτερικός Παροχέας Υπηρεσιών Προστασίας και Πρόληψης από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 160.00
  • € 119.00
  • € 30.40
  • € 41.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 160.00
  • € 0.00
  • € 30.40
  • € 160.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Παρασκευή - 23 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

Λεμεσός

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Εργασιακές Σχέσεις και Διαχείριση Προβλημάτων