Ανάπτυξη Οινογνωσίας

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

14 Νοε 2022 10:00 15 Νοε 2022 16:45
Ελληνικά
12 ώρες ( 2 μέρες )
Ανάπτυξη Οινογνωσίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ανάγκη πηγάζει μέσα από την αυξημένη κατανάλωση του κρασιού και την πλέον αναβαθμισμένη γνώση των καταναλωτών για το κρασί.

Η αναβάθμιση στις γνώσεις και δεξιότητες, για το σερβίρισμα του κρασιού, χρησιμοποιώντας τις σωστές διαδικασίες για μια ποιοτική και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα είναι προς όφελος των ιδίων και των επιχειρήσεων γενικότερα.

Από τη λήψη της παραγγελίας που συνεχίζει με τη επαγγελματική καθοδήγηση προς τους πελάτες για την επιλογή του κρασιού της αρεσκείας τους αλλά και σερβιρίσματος των διαφόρων τύπων κρασιών και με γνώση των διαφόρων ποικιλιών, περιοχών και γευστολόγηση κρασιών τότε ο πελάτης θα αισθανθεί ότι είναι σε ένα επαγγελματικό χώρο.

Κατά τα διάρκεια της διδασκαλίας θα υπάρχουν θεωρητικές και πρακτικές εφαρμογές που θα παραχωρήσουν στους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εχέγγυα για να κατορθώσουν τους επαγγελματικούς της στόχους.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:

  • Γνωρίζουν σχετικά με την ιστορία και την παραγωγή του κρασιού στην Κύπρο, στη Ευρώπη καθώς επίσης και στο νέο κόσμο.
  • Γνωρίζουν τους διάφορους τύπους κρασιών τοπικών, Ευρωπαϊκών και του νέου κόσμου.
  • Χαρακτηρίζουν τις διάφορες γεύσεις και αρώματα των διαφόρων ποικιλιών σταφυλιών και τύπων κρασιών.
  • Εισηγούνται στον πελάτη τα κατάλληλα κρασιά με ανάλογα φαγητά που έχουν παραγγείλει.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας που ασχολούνται με το σερβίρισμα ποτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Διεξαγωγής

IHE Education 

Νίκου Παττίχη 108

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Χρίστος Παρουξής - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο κ. Χρίστος Παρουξής σπούδασε στην Ολλανδία στη SVH Academy in Hotel and Catering Industry. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία της Ολλανδίας το 1990 με κύρια κατεύθυνση τα τμήματα τροφίμων και ποτών. Στην πολύχρονη καριέρα του αποκόμισε εμπειρίες απ’ όλα τα επίπεδα ιεραρχίας μέχρι διευθυντικές θέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού και της Κύπρου όπως το Four Seasons Hotel και Le Méridien Limassol Spa & Resort. Το 1997 αρχίζοντας εργασία στο Four Seasons ως υπεύθυνος εστιατορίων, δεξιώσεων και υπηρεσίας δωματίων και συνεχίζοντας μετά στο Le Meridien ως Food and Beverage Service Manager. Ένα από τα κυρίως καθήκοντα του ήταν και η εκπαίδευση του προσωπικού.

Το 2010 ίδρυσε την Parouxis Consultants Ltd με όραμα την πλήρη αφοσίωση στην επαγγελματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την ευρύτερη προσφορά στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας της Κύπρου. Σήμερα είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της IHE Innovative Hospitality Education Ltd. Είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Οινοχόων και δημιούργησε και ανάπτυξε την ομάδα Οινοχόων στα ξενοδοχεία Four Seasons και Le Meridien. Παράλληλα είναι και εξωτερικός συνεργάτης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ως εξωτερικός εξεταστής για τα πρότυπα επαγγελματικής κατάρτισης.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 200.00
  • € 144.00
  • € 38.00
  • € 56.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 200.00
  • € 0.00
  • € 38.00
  • € 200.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 14 Νοε 2022

Ώρα

10:00 - 16:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Χρίστος Παρουξής

Τοποθεσία:

Λεμεσός

Τρίτη - 15 Νοε 2022

Ώρα

10:00 - 16:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Χρίστος Παρουξής

Τοποθεσία:

Λεμεσός

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ανάπτυξη Οινογνωσίας