Ανάπτυξη δεξιοτήτων παρουσίασης στον διαδικτυακό κόσμο του Μάρκετινγκ

- Soft Skills / Επικοινωνία - Digital Marketing/ Sales/ Service - Πληροφορική - Χρήστες

09 Μάιου 2022 09:00 17 Μάιου 2022 13:00
Ελληνικά
14 ώρες ( 4 μέρες )
Ανάπτυξη δεξιοτήτων παρουσίασης στον διαδικτυακό κόσμο του Μάρκετινγκ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πρόσφατη πανδημία COVID-19 και το παγκόσμιο κλείσιμο της αγοράς (lockdown) έφερε μεγάλες αλλαγές τόσο στην καθημερινή όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Το αποτέλεσμα είναι οι περισσότεροι επαγγελματίες να βρεθούν στην πρωτόγνωρη θέση, να δουλεύουν από το σπίτι. Η εργασία από το σπίτι ή σε απόσταση από τον πελάτη/συνεργάτη προϋποθέτει πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και γνώσεις χειρισμού και επικοινωνίας μέσω διαφορετικών πλατφόρμων (π.χ. Zoom, Microsoft Teams, Skype κ.α.).

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Είναι σαφές ότι υπάρχει ανάγκη εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων παρουσίασης για αποτελεσματικό διαδικτυακό μάρκετινγκ και πωλήσεις. Μια τέτοιου είδους εκπαίδευση θα προσφέρει νέες γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα πραγματικότητα, να βελτιώσουν τη στάση τους σε θέματα παρουσίασης και επικοινωνίας και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε:

  • Ηγετικά Στελέχη οργανισμών και Εταιρειών 
  • Διευθυντές Πωλήσεων 
  • Υπεύθυνοι Πωλήσεων 
  • Διευθυντές νεοφυών (startup) εταιρειών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδεύτρια: Πάολα Χατζηλαμπρή

Η Πάολα Χατζηλαμπρή, είναι ένα άτομο με δυνατή προσωπικότητα και ηγετικές ικανότητες. Έχει καταφέρει να συνδυάσει το Πτυχίο με Άριστα από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος-Αθήνα, το Πτυχίο της Φιλοσοφικής Αθηνών στην Κλασσική Φιλολογία και τον Μεταπτυχιακό της τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Διπλωματία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και φοιτά στο B’ Έτος Νομικής στο Πανεπιστήμιο Alexander College, West of England. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά και Γαλλικά. Έχει εργαστεί στα 2 μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου, στον ΑΝΤΕΝΝΑ στο SIGMA και υπήρξε παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Διατηρώντας την αγάπη της για το θέατρο, δημιούργησε την σχολή θεάτρου «School of Theatre» διδάσκοντας θέατρο, χορό, αυτοσχεδιασμό και ορθοφωνία σε παιδιά και ενήλικες για 12 χρόνια.

Είναι μια από τις 23 Ιέρειες της Ολυμπιακής Φλόγας ενώ έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο για περισσότερα από 10 χρόνια. Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου της Νέας Υόρκης με το έργο «Μελίνα: Η Τελευταία Ελληνίδα Θεά» κερδίζοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε 130 χώρες με το βραβείο «Best International Show 2018». To 2019, ήταν επίτιμη καλεσμένη με το έργο της «La Callas» όπου και μπήκε στα 10 καλύτερα έργα του φεστιβάλ. Κατόπιν κλήθηκε από το διεθνές φεστιβάλ του Ισραήλ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας όπως και έπραξε με επιτυχία. Οι παραστάσεις τέθηκαν υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η Πάολα είναι επίσης μέλος του Creative Women Association και συχνά συμμετάσχει στα συνέδριά του οργανισμού ως motivational speaker. Παράλληλα, ανήκει στο Board of Directors of the Cyprus – Germany Business Association όπως και στο Cyprus Shipping Chamber.

Έχει γράψει το πρώτο της βιβλίο «Show Up! How to be a powerhouse in front of the camera!» το οποίο πωλείται από την Amazon ανά το παγκόσμιο. Το βιβλίο αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό που καθοδηγεί τον κάθε επαγγελματία για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για μια σωστή και επιτυχημένη παρουσίαση μέσω του διαδικτυακού μάρκετινγκ, το σωστό στήσιμο μπροστά από την κάμερα και το κλείσιμο της πώλησης που είναι και ο απώτερος στόχος.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 168.00
  • € 47.50
  • € 82.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 0.00
  • € 47.50
  • € 250.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ειδικές τιμές σε μη δικαιούχους της επιχορήγησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 09 Μάιου 2022

Ώρα

09:00 - 13:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 10 Μάιου 2022

Ώρα

09:00 - 13:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Δευτέρα - 16 Μάιου 2022

Ώρα

09:00 - 13:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 17 Μάιου 2022

Ώρα

09:00 - 13:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ανάπτυξη δεξιοτήτων παρουσίασης στον διαδικτυακό κόσμο του Μάρκετινγκ

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Εκπαιδευτής Δια Βίου Μάθησης (Επίπεδο 5) - Νέο Πρότυπο...

Το προσόν του 'Εκπαιδευτή Δια Βίου Μάθησης' πιστοποιείται κατόπιν αξιολόγησης των υποψηφίων με βάση το Σχήμα Πιστοποίησης που ανέπτυξε η ΑνΑΔ. Η νέα εξέταση θα ...

02/04/2024 09:00

98 ώρες (20 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Μικτή Εκπαίδευση

Ανάπτυξη Ψηφιακής Στρατηγικής στη Νέα Εποχή (100% Επιχορηγημένο)...

Στην εποχή μετά την πανδημία COVID-19, η ψηφιοποίηση αποτελεί βασική συνιστώσα τόσο για την οικονομική ανάκαμψη όσο και για την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων σ...

15/05/2024 09:00

18 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

ATI Seminar (Λευκωσία)