Διαχείριση Εργασιακού Χρόνου και Άγχους (Time and stress management)

- Soft Skills / Επικοινωνία - Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία

15 Ιουν 2022 08:30 16 Ιουν 2022 16:30
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
Διαχείριση Εργασιακού Χρόνου και  Άγχους (Time and stress management)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον η πίεση που ασκείται στους εργαζομένους με στόχο την επιτυχία και την επίτευξη των εταιρικών στόχων καθιστά τη διαχείριση εργασιακού χρόνου και άγχους ικανότητες βαρύτατης σημασίας. Το πρόγραμμα κατάρτισης αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες α) να αναπτύξουν τρόπους αποτελεσματικής αξιοποίησης του χρόνου τους στην καθημερινή επαγγελματική τους ζωή και β)να εντοπίσουν τις πηγές του άγχους τους, ώστε να μπορέσουν να το διαχειριστούν και με απλούς τρόπους να απαλλαγούν από αυτό. Σκοπός είναι η εσωτερική παρακίνηση των εκπαιδευομένων για την άριστη αξιοποίηση του δικού τους χρόνου, αλλά και του χρόνου των συνεργατών τους, με ευαισθησία και επαγγελματισμό.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε βασικές αρχές διαχείρισης εργασιακού χρόνου και άγχους. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τους λόγους, για τους οποίους ο χρόνος τους κυλάει μη παραγωγικά και να γνωρίσουν τεχνικές ορθής διαχείρισης χρόνου και άγχους. Επιπλέον θα είναι σε θέση να θέτουν προτεραιότητες στην εργασία τους, να οργανώνουν ένα αποτελεσματικό σχέδιο διαχείρισης του χρόνου τους και να διαχειρίζονται δημιουργικά το άγχος τους χωρίς αυτό να τους καταβάλει

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων που θα ήθελαν να μάθουν πώς να οργανώσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ώστε να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου τους και να ενημερωθούν παράλληλα με ποιο τρόπο να διαχειρίζονται και να ξεπερνούν το άγχος τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτής:

Ανδρέας Χριστοφόρου

MBA (Marketing) Bsc Hotel Management, Senior Lecturer & Business Consultant, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτησης (ΕΕΚ) ΑνΑΔ.

Ο Ανδρέας Χριστοφόρου είναι ακαδημαϊκός, εκπαιδευτής, ομιλητής και σύμβουλος σε θέματα μάρκετινγκ και μάνατζμεντ με περισσότερα απο 15 χρόνια ενεργής εμπειρίας. 

Γεννημένος στη Λευκωσία και με σπουδές στην Ελβετία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, είχε την ευκαιρία να συγκέντρωσει στοιχεία από δυο διαφορετικές σχολές σκέψης σχετικά με το Marketing και Management.

Η εμπειρία του στα ξενοδοχειακά και την τουριστική βιομηχανία περιλαμβάνει εργοδότηση σε μερικά από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία στην Κύπρο και στο εξωτερικό συμπεριλαμβανομένων των Four Seasons Hotel Limassol, Hilton Hawaiian Village, Honolulu Hawaii, Raffles Hotel Singapore και Hotel Bern Switzerland.

Η ενασχόλησή του με την εκπαίδευση ξεκίνησε το 1998. Από το 1999 μέχρι το 2010 υπηρέτησε ως επικεφαλής του Τμήματος Ξενοδοχειακών σπουδών του Frederick Institute of Technology στη Λευκωσία.

Από το 2010 είναι Λέκτορας στο College of Tourism and Hotel Management και επισκέπτης λέκτορας στο Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου.

Επιπρόσθετα από το 2011 έχει δημιουργήσει την δική του εταιρεία, η οποία επικεντρώνεται σε θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού.


Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 130.00
  • € 104.00
  • € 0.00
  • € 26.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 130.00
  • € 0.00
  • € 24.70
  • € 130.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 15 Ιουν 2022

Ώρα

08:30 - 16:30

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ Λευκωσία (Καλλιπόλεως)

Πέμπτη - 16 Ιουν 2022

Ώρα

08:30 - 16:30

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ Λευκωσία (Καλλιπόλεως)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Διαχείριση Εργασιακού Χρόνου και Άγχους (Time and stress management)