ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR - Διαδικτυακά Εργαστήρια Καριέρας για Άνεργους Νέους

- Soft Skills / Επικοινωνία

06 Ιουν 2022 15:00 10 Ιουν 2022 19:00
Ελληνικά
12 ώρες ( 3 μέρες )
ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR - Διαδικτυακά Εργαστήρια Καριέρας για Άνεργους Νέους

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα διαδικτυακά Εργαστήρια Καριέρας στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους άνεργους νέους να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν  τα ταλέντα και τις εμπειρίες τους, να αναπτύξουν υποστηρικτικές σχέσεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στις αποφάσεις τους για το μέλλον και για την μελλοντική τους καριέρα.

Τα δωρεάν διαδικτυακά Εργαστήρια Καριέρας πραγματοποιούνται μέσω ZOOM για 3 ημέρες, είναι απογευματινά με διάρκεια 4 ώρες ανά ημέρα. Ακολουθεί δωρεάν ατομική συνεδρία Συμβουλευτικής και Mentoring (κατόπιν διευθέτησης ραντεβού). Ένας νέος μπορεί να εγγραφεί μόνο σε ένα εργαστήρι.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση με Open Badges για τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν στα εργαστήρια. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα ψηφιακών πιστοποιητικών που κερδίζει διαρκώς έδαφος. Ο SEAL CYPRUS θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν Open Badges και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτφόλιο δεξιοτήτων  και  προσόντων.

Τα εργαστήρια γίνονται στο πλαίσιο του έργου DARE- Day One Alliance for Employment. Το έργο DARE χρηματοδοτείται από το EEA & Norway Grants Fund for Youth Employment (Ταμείο Χορηγιών ΕΟΧ και Νορβηγίας για την Απασχόληση των Νέων).

Δωρεάν Σεμινάριο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 06 Ιουν 2022

Ώρα

15:00 - 19:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 08 Ιουν 2022

Ώρα

15:00 - 19:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 10 Ιουν 2022

Ώρα

15:00 - 19:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR - Διαδικτυακά Εργαστήρια Καριέρας για Άνεργους Νέους