The 2nd Cyprus Investors Show / Wealth Management Conference

- Χρηματοοικ. Ασφαλιστικά Τραπεζικά - Λογιστικά/ Έλεγχος/ Φορολογικά - Ενέργεια/ Α.Π.Ε./ Περιβάλλον

22 Ιουν 2022 15:00 22 Ιουν 2022 19:00
Ελληνικά
4 ώρες ( 1 ημέρα )
The 2nd Cyprus Investors Show / Wealth Management Conference

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χρηματιστήριο; Ακίνητη περιουσία; Μετοχές; Κρυπτονομίσματα; Ποιες είναι οι κατηγορίες επενδύσεων και πώς μπορεί ένας σχετικά αρχάριος επενδυτής να ξεχωρίσει την καλύτερη για τον ίδιο επένδυση; Τι εννοούμε με τα χαμηλά επιτόκια και πώς επηρεάζουν τον τρόπο που θα επενδύσω; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που δημιουργούνται στους αρχάριους, αλλά και σε πιο έμπειρους επενδυτές, και στα οποία έρχεται να δώσει τις απαντήσεις το «The 2nd Cyprus Investors Show».

Το συνέδριο αφορά μικρούς και μεγάλους μη θεσμικούς επενδυτές. Κεντρικό ακροατήριο είναι οι Affluent και High Net Worth, Κύπριοι ή ξένοι που ζουν στην Κύπρο. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναλύσει τα διλήμματα των επενδυτών και τις ισορροπίες μεταξύ της ανάγκης για διατήρησης του κεφαλαίου, του ρίσκου που είναι διατεθειμένοι να πάρουν και της  απόδοσης που θέλουν από τις επενδύσεις τους. 

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass:

- πιστοποιητικό ολοκλήρωσης εμβολιαστικού σχήματος

- πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 (και σε κάθε περίπτωση δεν έχει παρέλθει η διάρκεια ισχύος του)

- πιστοποιητικό εμβολιασμού ατόμων που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα, με επιπρόσθετη προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος εξέτασης Rapid test (με ισχύ 24 ωρών)

- άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί με την προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος εξέτασης Rapid test (με ισχύ 24 ωρών)

Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση των πιο πάνω υπό μορφή EUDCC (QR code) για έλεγχο μέσω της εφαρμογής CovScan Cyprus. Επιπλέον, η επίδειξη αποδεικτικού στοιχείου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια οδήγησης) κατά τη διάρκεια ελέγχου του Safe Pass, είναι υποχρεωτική.

Δωρεάν Σεμινάριο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 22 Ιουν 2022

Ώρα

15:00 - 19:00

Τοποθεσία:

Hilton Nicosia

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : The 2nd Cyprus Investors Show / Wealth Management Conference