Διαχείριση, Αξιοποίηση Κρεάτων και Ψαρικών

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

05 Μαΐου 2022 09:00 05 Μαΐου 2022 15:45
Ελληνικά
6 ώρες ( 1 ημέρα )
Διαχείριση, Αξιοποίηση Κρεάτων και Ψαρικών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έχει εκφραστεί από Αρχιμαγείρες μεγάλων ξενοδοχείων ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη σχετικά με την παραλαβή, αποθήκευση και τελική διαχείριση φρέσκων και κατεψυγμένων κρεάτων και ψαρικών. Μετά από επί τόπου έλεγχο έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα όπου αφορά τις γνώσεις και ικανότητες που πρέπει να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι παραλαβής  των κρεάτων και ψαρικών, ως επίσης  στα κουζίνες οι διαχειριστές και οι αξιοποιητές των κρεάτων και ψαρικών χρειάζονται εκπαίδευση για να γνωρίσουν τις σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές που πρέπει να εφαρμόζονται .

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:

  1. Αναφέρουν τα χαρακτηριστικά καλής ποιότητας στο κρέας και στα ψαρικά.
  2. Αναφέρουν  τις θερμοκρασίες παραλαβής και αποθήκευσης.
  3. Εξηγούν το σωστό τρόπο απόψυξης και τις επιπτώσεις κακού τρόπου απόψυξης. 
  4. Επιλέγουν τα κατάλληλα τεμάχια κρεάτων βάση των ποιοτικών χαρακτηριστικών για την ανάλογη μαγειρική χρήση.
  5. Διαχειρίζονται σωστά την απόψυξη κρεάτων και ψαρικών με βάση τον κανόνα σωστής υγιεινής. πρακτικής των τροφίμων.
  6. Χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους αποστέωσης κρεάτων για curvering.
  7. Αποκτήσουν κουλτούρα για ποιοτική, αποτελεσματική και παραγωγική εργασία.
  8. Δημιουργήσουν ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και ομαδικό πνεύμα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μάγειρες και υπαλλήλους σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LOCATION

ΙΗΕ Academy

108 Nikou Pattichi Str

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 140.00
  • € 72.00
  • € 26.60
  • € 68.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 140.00
  • € 0.00
  • € 26.60
  • € 140.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 05 Μαΐου 2022

Ώρα

09:00 - 15:45

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Διαχείριση, Αξιοποίηση Κρεάτων και Ψαρικών