Managing Food Safety in the Hospitality Industry (HACCP)
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ποια τα οφέλη για τους συμμετέχοντες
Μια, σε βάθος γνώση των πολλών τομέων στη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, όπως:
- Επιδημίες που προκαλούνται από τρόφιμα
- Σημαντικά αλλεργιογόνα τροφίμων
- Έλεγχοι θερμοκρασίας χρόνου για την ασφάλεια δυνητικά επικίνδυνων τροφίμων
- Πρόνοιες σχετικά με το ξανασερβίρισμα τροφίμων
Ποια τα οφέλη για τις επιχειρήσεις
- Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές / Επόπτες που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες για την προώθηση και την ανάδειξη της εταιρείας
- Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Διαχείριση κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων και το σύστημα HACCP
- Μόλυνση και αλλοίωση τροφίμων
- Τα σημεία ελέγχου στον σχεδιασμό μενού και αγορών
- Τα σημεία ελέγχου παραλαβής, αποθήκευσης και έκδοσης
- Τα σημεία προετοιμασίας, μαγειρέματος και διατήρησης
- Το σημείο ελέγχου σερβιρίσματος
- Το σημείο ελέγχου καθαριότητας και συντήρησης
- Καθαρισμός και συντήρηση εγκαταστάσεων
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Νάσια Σταύρου - ISO & Food Safety Consultant and Trainer
Η Νάσια Σταύρου είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από την ΑΝΑΔ και το AH & LEI. Ως Τεχνολόγος Τροφίμων, έχει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλεια Τροφίμων, Περιβάλλον κ.λπ.
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 750.00
- € 476.00
- € 142.50
- € 274.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 750.00
- € 0.00
- € 142.50
- € 750.00
Κοστολογικές Πληροφορίες
Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές